davidbgd74 1 Napisano Februar 13, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan o ovoj temi sam svašta čuo i (više)načuo, pa , pošto počinjenje sezona , dajte malo više info o ovome (ako neko zna). da li će biti (ove godine ili ikad i pod kojim uslovima itd? ideja je bila da se motor registuje na pola godine i samim tim troškovi bi NAM bila dosta (?) manji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nista o tome.... Mada ne verujem da bi prepolovili troskove, nebi im se isplatilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 13, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako i bude, nećeš platiti 50%, nego npr 60-70%, pa na to dodaj redovne stavke, tehnički, usluga agencije... doći će na 80 %.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegama, cenim da ce napraviti neku debilnu komplikaciju tipa "6 meseci registracija od jula do januara" bez mogucnosti da biras kojim mesecima zelis da vozis pa da izaberes. Nesto ce da ukake, samo je pitanje kako, a ako urade ispravno, svaka im cast ali se to nece desiti. A da se nece isplatiti, sigurno nece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Stara priča, mrka kapa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor bi trebao biti registrovan cijelu godinu a osiguranje bi išlo na šest mjeseci (pa ga, kao, van tog perioda ne bi smjeli voziti ). U suprotnom, za svaki prekid registracije bi sledovala odjava pa onda ponovo prijava, nova tablica, saobraćajna... što bi besmisleno poskupilo stvar. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše,a ni teško,prelistati postojeće teme pre otvaranja nove .Pre par meseci bila ista tema,isti zaključak- predpostavljam na kraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno, ja bih ga svakako registrovao na godinu dana jer vozim cele godine, evo ove godine je u*ralo vreme josh bolje nego proshle. Proshle godine nisam vozio celih 20 dana kad je bio onaj kijamet a ove godine nisam vozio onih 5 dana kad je bio sneg krajem novembra i sad ovaj zadnji sneg josh 7-8 dana i to je to,svo ostalo vreme u sedlu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da dolaze izbori - aposlutno možemo očekivati da neko izađe i sa ovom idejom! Sve u korist glasova! ajmo da sačekamo.... možda ima neki bajker i u (naj)novijim sazivima (budućih) vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ako izadju sa idejom pred izbore, ja sam skroz uveren da nista dalje od te ideje nece biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ako izadju sa idejom pred izbore, ja sam skroz uveren da nista dalje od te ideje nece biti http://www.blic.rs/gc0dsjw jel ovo tacno??? Zna li neko???Sent from my SM-J510FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...