RaS 1754 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Odlično očuvana, zimska postava koja se skida, protektori na ramenima ... ima mesta i za protektore na laktovima ... i njih mi je čovek poslao, znam da ih imam negde ... samo ne mogu da ih pronađem Kupljena od kolege sa foruma Dane deda prošle godine i nošena svega nekoliko puta ... stoji mi bez veze, a nekome će lepo koristiti E sad, dimenzije ... Piše M, i ja bih se složio sa time. Imam 180cm i 75-78 Kg kako kad i meni je taman. Ja sam iz Sokobanje, može slanje kurirom ... a može i lična dostava ... u tom slučaju može vino, mada ipak preferiram rakiju Kontakt na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan pokaci slike da se vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pokaci slike da se vidimo Od Aleksinca do S banje 30 km, put lep, sutra toplo, provozas se, kupis dobru a jeftinu jaknu, i zoves na pice Ziku 56. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo Dane ti je sve rekao, a ja ću da uslikam jaknu i da turim slidže malo kasnije ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što ne uslikah sinoć ... otpade mi ogledalo na dslru iz čista mira evo ovako otprilike izgleda, izvinjavam se zbog kvaliteta, uslikao sam matorim kompaktom ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Februar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Стварно ти стоји без везе . Одлична јакна имам исту у другој боји и мени боље стоји Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne slaže mi se uz motor nikako, zato je prodajem ... Evo kupac jakne na poklon dobija i ove rukavice. Lepo su očuvane, i prilično kvalitetne, po mom mišljenju ništa lošije od ovih rst što sam uzeo a koje uopšte nisu bile tako jeftine ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Samo danas ovu jaknu dajem za 3 crvene. Od sutra stara cena, jer je u zaista odličnom stanju ! Bolju jaknu za manje para nećete sigurno naći ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ode jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...