Savamalac 144 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 19.6.2021. at 11:31, balkanlover70 je napisao: Pogledai ovo Twiins.com ako poje vodu - javi se Posto su te slatke igracke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo jedan HF 3.0 i cena mu je 50evra javi se viber porukom na +393405176203 oko detaljnijih info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6146 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam ove kineske preko ali-a i wisha-a, svega ima, nisam pametan sta uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Sharky - Alex said: I ja gledam ove kineske preko ali-a i wisha-a, svega ima, nisam pametan sta uzeti Ova sto sam postavio se extra pokazala... i navigaciju cita preko tel, pozivi, muzika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 @drmilan_ Препорука за Freedconn, користим је већ четири сезоне, само верзију са екранчићем. За ту лову поклон. Ако ти одустанеш ево стајем ја у ред. Не требају ми тренутно, ал' ето можда затреба, а и леп поклон. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Marko05 said: @Predator016 @drmilan_ Препорука за Freedconn, користим је већ четири сезоне, само верзију са екранчићем. За ту лову поклон. Ако ти одустанеш ево стајем ја у ред. Не требају ми тренутно, ал' ето можда затреба, а и леп поклон. Spakovano za slanje kolegi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, drmilan_ je napisao: Spakovano za slanje kolegi! Иде у праве руке. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da nađem suvozačicu, pa da komunikacija bude iskorišćena potpuno. Ponude primam u inbox... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Octobar 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih komunikator Herobiker 2 1200m bt, ako neko ima da proda ili ima ideju gde bi kod nas mogao da ga nadjem jer su ovo zakomplikovali sa kupovinom preko alija? Pa definitivno nije isplativo naruciti sad zbog sipinga koji stoji. € 37,16 51%OFF | HEROBIKER 1200M BT Motorcycle Helmet Intercom Waterproof Wireless Bluetooth Moto Headset Interphone with FM Radio for 2 Rides HEROBIKER 1200M BT Motorrad Helm Intercom Wasserdichte Drahtlose Bluetooth Moto Headset Sprech mit FM Radio für 2 Fahrten|Helmet Headsets| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 173 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao prilike da koristi Lexin B4FM sa 3 ili 4 uparene komunikacije zajedno? Probao sam sa 2 drugara da se povezem ali vrlo lose radi i kao da izgubi noise cancelling, dok u modu sa 2 uparene komunikacije radi najnormalnije.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da pokusam ovde .... mozda resim problem a evo o cemu se radi. Da li neko od vlasnika komunikacija (nebitno koji je model/marka) koristi slusalice sa ovakvim jack-om? Raspario sam moje i sada ne mogu naci slusalice za ovu komunikaciju Rec je o BTEasy Interphone......oridjidji slusalice nisu vise u proizvodnji Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Maj 21, 2022 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da pokusam ovde .... mozda resim problem a evo o cemu se radi. Da li neko od vlasnika komunikacija (nebitno koji je model/marka) koristi slusalice sa ovakvim jack-om? Raspario sam moje i sada ne mogu naci slusalice za ovu komunikaciju Rec je o BTEasy Interphone......oridjidji slusalice nisu vise u proizvodnji Hvala unapred Mislim da je to miniUSBProbaj nešto vakvo mini+usb+cable+sound - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mini USB ,interesuje me od kog uredjaja/komunikacije slusalice (ako uopste postoje ) imaju 5 pin-a u mini USB prikljucku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da mogu bilo koje uz adapter sa aux (3.5mm) na mini usb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...