srrdjan 315 Napisano Januar 19, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpres...2580277949.html Овај комуникатор имам неких 3-4 године за моје потребе одличан , брзина којом се возим је до 120 км/h све што пише на линку је истина није магла . Када сам га бирао решио сам да ризикујем због рекламе која је била типа хвалоспева итд. али сам се изненадио да све тако функционише и ево још увек разговор иде и преко 7 сати редукција шума ветра је одлична , максималну даљину нисам пробао али највише колико сам пробао је одукативно 200-300 м јер немам потребе са сувозачицом да тражим више од пар метара . Био је на монсунима а не кишама сви се сећамо године када је пола Србије било под водом водоотпоран је гарантовано за те парице мислим да нема бољи модел и ако имаш потребе може да гура још петоро у комуникацији . Једини недостатак у тој причи по мени је да не могу са слушам музику и да разговарам са другим већ морам да изаберем једно или друго репродукција музике ако се слушалице правилно позиционирају је изненађујуће добра , мислим да сам ти помогао колико толико сад све зависи од твојих захтева и очекивања . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onaj drugi isto dve godinr i radi savrseno ,neprekidno muzika ili prica ( posto moja zenica ne zatvara usta) traje od bgd do soluna i ostatak dana po solunu a to je sigurno desetak sati a u kacigi se cuje bez problema i do 170 kmh,ali to verovatno zavisi i od kacige Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @petar, jel u pakovanju dolaze dva uređaja? Ako dolaze onda je veoma povoljan. Jer kod nas su cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes poruciti paket sa jednim ili sa dva uredjaja ,na gornjem linku je cena za dva uredjaja Sent from my X1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpres...2580277949.html Овај комуникатор имам неких 3-4 године за моје потребе одличан , брзина којом се возим је до 120 км/h све што пише на линку је истина није магла . Када сам га бирао решио сам да ризикујем због рекламе која је била типа хвалоспева итд. али сам се изненадио да све тако функционише и ево још увек разговор иде и преко 7 сати редукција шума ветра је одлична , максималну даљину нисам пробао али највише колико сам пробао је одукативно 200-300 м јер немам потребе са сувозачицом да тражим више од пар метара . Био је на монсунима а не кишама сви се сећамо године када је пола Србије било под водом водоотпоран је гарантовано за те парице мислим да нема бољи модел и ако имаш потребе може да гура још петоро у комуникацији . Једини недостатак у тој причи по мени је да не могу са слушам музику и да разговарам са другим већ морам да изаберем једно или друго репродукција музике ако се слушалице правилно позиционирају је изненађујуће добра , мислим да сам ти помогао колико толико сад све зависи од твојих захтева и очекивања . Koliko je izasla carina za ovaj uredjaj? Pretpostavljam da su nesto naplatili ovi nasi na carini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 20, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan То је било за теорију завере поручио сам један и направио паузу од месец дана , па поручио други баш због царине Резиме можете да погодите ? е па не можете ! Први комуникатор дође без икаквих дажбина и зајебанција други потпуно исти и по типу и по цени ! Ха погађате ? уредно оцарињен и наплаћена поштарина , нема правила већ одукативна шац метода . Иначе тада сам гледао да цена буде испод 50е небили избегао царину Да заборавих висину царине ? чини ми се око 800,00рсд-а и поштарину око 300,00-400,00рсд-а беше давно . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam da je tako bilo ako si porucivao odvojeno. Ja sam tako jedan paket isto platio carinu, pdv a na drugi identican porucen mesec dana kasnije nista nije naplaceno. Kao sto si rekao - nema pravila kod nas Mada i to sto je naplaceno kao carina i troskovi nije strasno, ocu reci svakako se isplati poruciti ako proizvod valja a vidim da si zadovoljan komunikacijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Januar 21, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Разни људи разни ћуди опет кажем да све зависи од захтева за мене одличан избор . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim komunikatorima? http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-2PCS-1200M-Motorcycle-Bluetooth-Helmet-Intercom-for-6-riders-BT-Wireless-Waterproof-Interphone-Headsets/528552_32580277949.html i http://www.aliexpress.com/item/Updated-Version-2PCS-BT-1000M-Bluetooth-Headset-Interphone-Motorbike-Motorcycle-Helmet-Intercom-for-2-riders-intercom/32297428434.html?spm=2114.13010208.99999999.268.zOqJ8g Ili neki predlog za slicne pare? Do 100e da budu uredjaji za 2 kacige... Ili da stekam lovu za neki skuplji uredjaj? Kupio sam ovaj sa drugog linka... Stigao za 10 dana, extra brzo... Veoma lako se uparuje sa telefonom kao i sa drugim uredjajem... Za sada je zvuk fantastican, kako za slusanje muzike tako i za razgovor, a kad provozam javljam utiske iz voznje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 4, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li fotku samo uredjaja.Da li moze na bilo koju ful face kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 5, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kompleta Uredja se montira stipaljkom na skoljku kacige, ili preko samolepljivog nosaca. Preko samolepljivih jastucica sa cicak trakom se montiraju zvucnici, a mikrofon je savitljiv pa kako ti odgovara... A trebalo bi da moze na svaku fullface kacigu (prednost je kaciga kojoj unutrasnjost moze da se vadi-zbog lakse montaze) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim komunikatorima? http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-2PCS-1200M-Motorcycle-Bluetooth-Helmet-Intercom-for-6-riders-BT-Wireless-Waterproof-Interphone-Headsets/528552_32580277949.html i http://www.aliexpress.com/item/Updated-Version-2PCS-BT-1000M-Bluetooth-Headset-Interphone-Motorbike-Motorcycle-Helmet-Intercom-for-2-riders-intercom/32297428434.html?spm=2114.13010208.99999999.268.zOqJ8g Ili neki predlog za slicne pare? Do 100e da budu uredjaji za 2 kacige... Ili da stekam lovu za neki skuplji uredjaj? Kupio sam ovaj sa drugog linka... Stigao za 10 dana, extra brzo... Veoma lako se uparuje sa telefonom kao i sa drugim uredjajem... Za sada je zvuk fantastican, kako za slusanje muzike tako i za razgovor, a kad provozam javljam utiske iz voznje... ...takođe sve pohvale za taj uređaj... prvi sam platio 42€... a drugi , posle 6 meseci , 40€... zvuk je odličan i u intercomu i u reprodukciji MP3 ili FM... prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Bluetooth-komunikacija-25102939-oglas.htm?filter_id=59163447 Zna li neko nesto o ovoj komunikaciji vredi li tih para,ili bolje preko alija naruciti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim komunikatorima? http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-2PCS-1200M-Motorcycle-Bluetooth-Helmet-Intercom-for-6-riders-BT-Wireless-Waterproof-Interphone-Headsets/528552_32580277949.html i http://www.aliexpress.com/item/Updated-Version-2PCS-BT-1000M-Bluetooth-Headset-Interphone-Motorbike-Motorcycle-Helmet-Intercom-for-2-riders-intercom/32297428434.html?spm=2114.13010208.99999999.268.zOqJ8g Ili neki predlog za slicne pare? Do 100e da budu uredjaji za 2 kacige... Ili da stekam lovu za neki skuplji uredjaj? Ovaj, sa drugog linka koristim od 2014-te godine. Do sada, radi besprekorno. Zena i ja se jasno cujemo do 140 km/h. Kada se upari sa drugim motociklistom, preko 700m udaljenosti pocinje da susti a mozemo da pricamo pri brzini 120 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko si cekao da ti stigne,ako se secas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Na nasu carinu je stigla za 12 dana a ovi je drzali jos 15, secam se jer sam na kraju zvao carinu da pitam da li postoji neki problem. Sledeci dan su pustili posiljku i naplatili otvaranje+ 20% PDV-a na pravu cifru ($80), bez obzira sto je kinez napisao da je besplatan primerak za testiranje. Nemam nista protiv placanja haraca ali me nervira sto nikad ne znam koliko ce posiljka stajati na carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Aha odlicno znaci stigne za mesec dana odprilike,ma meni naplate carinu i na posilju od 5e uzmu 100din,sada su mi na baterije id maerice posiljka je bila oko 15$ oni uzeli 400din loppviiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Bluetooth-intercom-AKCIJA-33490727-oglas.htm Brate je to ova komunikacija kao sto si porucio sa alija,ako je ista pre bi ovde uzeo da necekam a i idem za 15tak dana na put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare imaš da kupiš dva uređaja, preko alija, ako sam lepo razumeo da dolazi samo jedan Koji grebatori ne mogu da verujem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dva uredjaja dolaze pise na drugoj slici. Ipak je jedan uredjaj hahaa kako neko hoce da zaradi a na aliju 73evra dva uredja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Covece kako su ljudi pohlepni . Ja sam narucio taj uredjaj sto ti gledas da uzmes sa Alija i to dva za tu cenu . Doduse jos mi nisu stigli ali brate da za 40$ trazi 70 e , bas ne ide . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je jesino bzv sto moram cekati a uskoro planirsm put,ali jbg da je 20e skuplje i da uzmem pa ajde ali ovalo ipak ali pa kad stigne ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Bluetooth-intercom-AKCIJA-33490727-oglas.htm Brate je to ova komunikacija kao sto si porucio sa alija,ako je ista pre bi ovde uzeo da necekam a i idem za 15tak dana na put? Ja sam uzeo ovde , vidim da trenutno nije na stanju. Moj drugar je kupio ovde i odusevljen je. Mozes da nadjes i jeftinije na aliju ako imas zivaca da malo vremena izgubis trazeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan FreedCoon 2x800M 3 Riders Motorcycle Intercom BT Bluetooth Wireless Intercomunicador Motocicleta Hi-Fi Speaker Helmet Headset http://s.aliexpress.com/eEf2YFRB (from AliExpress Android) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si resio da uzmes ovaj model preko Alija i to dva komada mogu da ti posaljem link sa kojeg sam ja uzeo. Sa popustom model za 2016 me je izasao 74 $. Inace sada sam dobio potvrdu da je paket stigao juce u Srbiju. Ja sam ga narucio pre dve nedelje. Kod ovog prodavca se ne ceka vise od 20 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...