ghostrider323 60 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Srecan sam ko malo dete ofarbao sam mog ljubimca pa sam hteo da vidim da li vam se svidja inace motor je ofarba u crnu metalik boju sa zlatnim, crvenim, srebrnim i beli kristalima boja je extra ispala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan ah... crna mamba... prelepo izgleda, sve pohvale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 29, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bas je odlicno ispao ......gde si radio farbanje ....koliko te je izaslo itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da crna boja nikako ne ide na endura ali sam se prevario, sad vidim da je u kombinaciji sa onim nalepnicama odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Januar 29, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Bas je odlicno ispao ......gde si radio farbanje ....koliko te je izaslo itd boja me je izasla oko 3500 din.i ruke oko 150 eura sto mislim da nije mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni crna na svim kolima i motorima, najjace izgleda. Svaka cast. jako lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom crna boja extra cuci na motorima mada su me svi odgovarali kao nemoj da farbas teze ces ga prodati jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 29, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom crna boja extra cuci na motorima mada su me svi odgovarali kao nemoj da farbas teze ces ga prodati jednog dana ma ja bih ga ovakvog odmah kupio xtra mu stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlichno izgleda...svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KOje je godiste...2004??? ;D Odlicno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je još lepši uživo nego na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lep motor! I ja mislim da te nije puno izaslo farbanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan xexe lepo izgleda, cestitam. Znam da su neki sa crnim motorima, posle boravka na suncu, urlikali prilikom polaska, proslog leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom crna boja extra cuci na motorima mada su me svi odgovarali kao nemoj da farbas teze ces ga prodati jednog dana Crni je najlepsi !!!!!!!!!ubedljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan extra ,motorce je ko bonbonce ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super, nalepnice su se odlicno uklopile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 29, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadno lepo ;D. Baš mi se svidja... P.S.Kako Duh nije video ovo pre nego što je svog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan e svaka ti cast kako si ga uradio....bas mi se svidja... [move]zar ovo ne bi trebalo da bude u ''garaza'' ???[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo,pre par meseci pomenuh da cu da farbam mog Transalpa u crno i odtad evo dva komada postadose crni,preduhitriste me i sad necu biti izuzetak medju ostalim belim Transalpovima! Ali motor je ispao super,samo mi kazi da li si sediste presvlacio ili kupio presvlaku,i gde si sta radio (presvlacenje ili kupovinu presvlake) i koliko je kostalo!?E da i jesi li one"manzetne"na viljuskama farbao ili si kupio crne negde (gde i koliko para)? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sdiste odneses kod onih sto namestaj rade....i za 10 eura ti presvuku sve sa rukama i materijalom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo radosni kad vidimo tako extra ofarbanu makinu,aj priznaj i reci svima da si pazario novu......... ;D ;D ;D ;D EXTRA je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan :o ko' nov !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U da zaboravi,a jel mogu neki podaci da se dobiju od lika koji ti je farbao makinu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...