GromH 59 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje potencijalno zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da pitam pa ću ovde. Ako neko ima i želi da proda YI Selfie štap nek pusti pp sa cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam odje: dje da nadjem neku dobru ljepljivu traku za nosac za kameru ili kojim ljepilom to da lijepim da ne ostetim lak na kacigu? Sta da uzmem, jer sam 3d ostampao novi nosac koji odgovara mojoj kacigi a onaj sto je uz kameru dosao stavio na drugi i on je super, al nije pasao na ovu. Kupih neku traku obostrano ljepljivu, kao extra strong, 5mm blabla, stavih je i ostavih da odstoji uopste ne vata.. Bacih 4e plus je tesko bilo izrezat po dimenzijama ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9582 Napisano Jun 2, 2021 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A da probaš Bison, lepak u tubi ? Samo, posle nema skidanja. Teško da ćeš da nađeš lepljivu traku koja drži "do 00" , a da je po potrebi skineš i da se ništa ne poznaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu probati, mada cini mi se da ove ljepljive trake koje dodju na te mountove mozes skinuti bez nekog ostecenja ako dovoljno zagrijes a bas su jake. Ne planiram skidati al ono ne bih da totalno sjebem kacigu ako mi nekad padne na pamet da maknem. Bas me iznerviralo ovo govno, nije zbog par eura no ono kao moze da drzi sve zivo za sve materijale, x kg trta vrta a na kacigu se ne uhvati uopste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Meni je strap ok čučnuo. Čak može vizir da se zaključa.Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan @mick koja je to kamerica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @mick koja je to kamerica?SJ Cam C100+ imaš ih kod@mrmikiNije loša, slična je Insta360 GO kameri. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto je mala. Vidim da taj + model snima 1080p na 60fps sto mi odgovara. Ja imam hero 5 black ali mi se osjeti na kacigi, potezak je za toga. Kakvi su snimci, jesi li zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto je mala. Vidim da taj + model snima 1080p na 60fps sto mi odgovara. Ja imam hero 5 black ali mi se osjeti na kacigi, potezak je za toga. Kakvi su snimci, jesi li zadovoljan? Ova je kao perce! A ovaj model ide na 2k snimanje. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Proguglah i kazu 3M VHB koriste gopro pa cu nju da uzmem u BG sjutra jer u PG nema nista bolje no ovo sto sam uzeo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan @No_LiMiT Ako je to original sto dolazi na GoPro nosacu drzi odlicno,na kacigi za skijanje je vec par sezona i ne popusta,izdrzavala i padove. Za motor mi je bolji neki mount direktno na motor,nemas momente okretanja,veci dozivljaj voznje pa razmisli i o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Crn mi vjetrobran(vizir?) Pa sa rezervoara ne bi valjalo, a svakako mi je ovo vise za neku moju sigurnost i tip videa kakve volim Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Avgust 18, 2021 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan 2019 sam nabavio Rollei 530 kamericu (ko se bavio fotografijom i amaterskim filmom, zna sta znaci ime firme Rollei - 90% novinarskih fotografa je snimalo Rolleiflex aparatima). Nekoliko motociklistickih casopisa je u usporednim testovima Rollei 530 ocijenilo sasma dobrom kamerom, u klasi onih ispod 250 odnosno 300 EUR. Kvaliteta video snimka dobra, fotografije zadovoljavajuca, kaze se u testu Motorradfahrer-a. Mislim da cu zato i slijedecu iz te kuce... https://www.testberichte.de/a/action-cam/magazin/motorradfahrer-11-2018/477788.html https://www.testberichte.de/a/action-cam/magazin/tourenfahrer-4-2018/470833.html https://www.testberichte.de/a/action-cam/magazin/motorradabenteuer-4-2018/474139.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...