steefanv 299 Napisano Avgust 25, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Xiaomi yi 4k+ ili gopro hero5 black? Jel neko imao priliku da uporedi ove dve kamere ili da je bar koristio yi 4k+? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da zvuk im je krs to sam video jos pre par meseci. Yi 4k je odlicna kamera. Za ozbiljan zvuk kupiti zoom sound recorder i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 26, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Da li se isplati razlika u cena yi 4k+ i obicne yi 4k? ipak je to 100nak e razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Avgust 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre preporucio polovni Gopro, recimo 4 silver, nego bilo koju Yi ili sta drugo kinesko. Od prvog kontakta sa kamerom se vidi razlika. Za snimanje svadbi je mozda Yi bolji, ali ako ovde pricamo o koriscenju na motoru, onda sto se mene tice nema dileme. Najvecu razliku cini daljinac kod Gopro preko koga imam svu kontrolu nad kamerom. Da sad ne idem u detalje, koga zanima neka samo pogleda daljince Gopro i daljince za kineske kamerice. Naravno, ni zvuk nije zanemarljiv jer do nekih putnih brzina skoro da nema hucanja vetra, dok je kod kineza preko 30kmh zvuk neupotrebljiv. A snimanje u 4k je, sa moto aspekta, nebitno. I na kraju, mislim da je polovni Gopro 4 jeftiniji od boljih kineza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 26, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Грешиш Лалајко. Yi 4K може итекако да парира GoPro-у, чак и 5-ици и 6-ици. Говорим о снимању вожње мотора у 1080 и 60фпс. Једино што је мало шугав дизајн саме камере.Да се разумемо, Xiaomi је опасна кинеска фирма. Којекакви екени и остала чуда немају шта да траже ту. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigla b1w. Ako stignem sutra da je instaliram. Bas me zanima vredi li tih 40€. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Грешиш Лалајко. Yi 4K може итекако да парира GoPro-у, чак и 5-ици и 6-ици. Говорим о снимању вожње мотора у 1080 и 60фпс. Једино што је мало шугав дизајн саме камере.Да се разумемо, Xiaomi је опасна кинеска фирма. Којекакви екени и остала чуда немају шта да траже ту.Treba samo pogledati koje i kakve još uredjaje proizvode i sve će biti jasno. Drugar uzeo pre neki dan njihov telefon, medju skipljim modelima, babaroga od telefona, 3x bolji od mog samsunga, za slične pare. Definitivno su jako, jako ozbiljna firma. Послато са SM-J730G уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 31, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna, mozda sada vec i kinezi imaju tu opciju - snimanje iz bafera - "video tagging mod"? Jedina kamera za koju znam da to moze ona Drift. Znaci, kamera snima non stop tj vrti u krug npr 5min. Vidimo nesto zanimljivo lupimo rec dugme ona iz bafera baci tih "proslih" 5 min na karticu i nastavi da snima narednih 5min... Evo objasnjenja http://youtu.be/Ad4LG5xaCws Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 25, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bilo, ali da ne gubim vreme na trazenje: snimam u formatu full HD, 60FPS. Posto su fajlovi malo poveliki, zanima me u kom formatu saljete filmove na Youtube, a da se ne kompromituje kvaltet snimka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 25, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lalajko said: Verovatno je bilo, ali da ne gubim vreme na trazenje: snimam u formatu full HD, 60FPS. Posto su fajlovi malo poveliki, zanima me u kom formatu saljete filmove na Youtube, a da se ne kompromituje kvaltet snimka? Prebaci posle da se konvertuje u vp9 kodek, jer bez toga avc1 je ocaj, koji god bitrate postavio. Evo ti jednostavno objasnjenje kako na mom snimku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 25, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Aha. Znaci sa ovim kodekom bi trebalo da budu bolji klipovi? Jer mi kad god snimali 108030fps ili 60fps, ispadne posle Premiera odlican snimak ako ga gledam na tvu, ali kad izbacimo na Youtube, unisti ga. Dakle, ako sam razumeo, sa promenom kodeka se to ispravlja? Imate li neki predlog, sugestiju za bolji render u Adobe Premiere? Sta staviti kao opcije, sem da je full hd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajdemo jos jednom, po ko zna koji put: Koju entry level kameru kupiti za motocikl, da ima zadovoljavajuce performanse (kvalitet snimka, trajanje baterije...), za sto prihvatljiviju cenu. Valja mi se pocastiti kamerom, i sigurnosti radi, a poucen losim iskustvom od proletos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 29, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu na ovakva pitanja imati uvek samo jedan odgovor: polovan Gopro 4 Silver. Odlican zvuk, slika i mocan daljinac, stvari bitne za nas "posao" (motori). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Eken h9rПослато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Eken H9RПослато са SM-J730G уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, -Viper- je napisao: Eken h9r Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока pre 22 minuta, Nidža016 je napisao: Eken H9R Послато са SM-J730G уз помоћ Тапатока pre 12 minuta, hard_rock je napisao: Potvrdjujem. Cena i gde? I, ima li ciklicno snimanje (u krug, a brise najstariji snimak)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, bocca_bastard je napisao: Broj novaca koje hoces da das? pre 4 minuta, bocca_bastard je napisao: Prodajem ja moju za 50 jura Sto povoljnije. Sta za 50e, i koja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Gigatronu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sto povoljnije. Sta za 50e, i koja?Dobra cena.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, -Viper- je napisao: Dobra cena. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Dobra cena za sta? Jos uvek ne znam sta se nudi za 50e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa Eken h9rПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, -Viper- je napisao: Pa Eken h9r Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Ko prodaje, bocca ili ti? I sta ima od dodataka? Cena za polovnu i jeste oko 50e (5e gore-dole). Ili, br tel, pa se cujemo ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa bocca, ja moju ne prodajem. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 658 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, -Viper- je napisao: Dobra cena. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Ako govorimo o Ekenu H9R, bez ljutnje ali na Aliexpress-u 50e kosta nova sa svim potrebnim dodacima, dve baterije i punjacem. Tako da po meni 50e i nije bas preterano povoljno za polovnu Za nesto vise para se dobija Xiaomi YI koja je po meni best buy.. Ja ciljam da kupim neku polovnu ako neplanski naleti ili cekam 11.11 pa narucujem novu sa Alija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...