lord_oblivion 1362 Napisano Jul 8, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ova kleštahttps://www.aliexpress.com/item/Black-Bike-Bicycle-Motorcycle-Handlebar-Handle-Clamp-Bar-Camera-Mount-Tripod-Adapter-For-Gopro-Hero-1/32672154000.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dd8Yjsc Imaju doboljan hvat za štap 35mm na kinezu ali mislim da na XT 41mm neće moći pa ću morati da smislim nešto drugo. Međutim, imaju jednu slabu tačku. Zglob između baze i bočnog točkića, u dnu plastike u obliku ćiriličnog P. Polako dobija sve veći luft. Pošto moja H6S ima EIS, to i nije toliki problem za sad ali ja za svaki slučaj vezujem kućište kamere uzicom za motor. Kod mene kamera u tom položaju nije ni malo eksponirana, kad se natovari kako samo ja to umem Pre nego što sam odlučio da kupim XT, naručio sam ova klešta https://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Bicycle-Handle-Bar-Rail-Mount-with-1-inch-Ball/32814261077.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dvqkWy3 sa još nekoliko odgovarajućih dodataka. Naravno i ova imaju isti hvat i neće moći na XT štap ali ću nešto već smisliti, ne zvao se ja Lorimer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Poz! Interesuje me, koliko vremena (sati) mozes da snimis sa memorijskom karticom 64GB .... lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji format. evo prosti primer sta se desavalo na Sardiniju, kartica od 128GB, snima i 4k formatu ... jedva 1h hahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dajte preporaka za komplet accesories za ove kamere. Konkretno imam yi camera, a ove dodatke na aliexpress na vecina pise da uzasno smrde i da nisu bas neki kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim te sa alija i zadovoljan sam.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 15, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš, smrde? Pusti te Ruse što im sve kinesko smeta (a opet kupuju ) Ja imam 90% dodataka sa Alija a ovo resto sam kupio osnovni set GoPro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Jul 15, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Koju bateriju uzeti za eken H9R, da li pasuje sa nekog drugog modela, a da je kvalitetnija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 15, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pase mislim sa SJ4000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Moram da narucim jos par dodatnih, ove sto sam dobio uz kameru su bas pocele da zezaju. A imam i problem kada je koristim ko dash cam u kolima, i ako je prikacena na usb posle nekog vremena se isprazni. Mada, to jos uvek moram da ispitam, da li je do baterije, kabla, kamere ili usb punjaca u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Do punjača je imam i ja taj problem Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je punjač 1 amper. Ja koristim 2.4 i nemam taj problem. A loš kvalitet baterija sam rešio powerbank-om 5200mAh i šupljim kućištem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto sa moje kamerice, H9R. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji softver koristiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Premiere pro. Ovo je editovao kolega sa RTV-a, on je snimao sa mojom kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zna znanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Xiaomi 70 Mai nije action kamera, no veoma pristojna dash camera za male pare (28€). narucio je sinoc, pa cemo da testiramo kad je mali kinez donese na kucnu adresu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mali ugao, samo 130 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan slazem se, no do sad sam koristio Prestigio Roadrunner 300, sa 1280x720 i 120° uglom, pa je radila posao..tako ovo kontam jeftinim upgradeom na bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Postavi neki kraći snimak ili ss, sa te nove Mai kamerice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi bude muka kad jedan vlasnik GoPro-a pljuje po kinezima. Znamo svi šta je GoPro i koliko vredi i koliko je bolji, ali većina nas ovde smo amateri i ne zarađujemo, odnosno ne pokušavamo da zaradimo snimajući, nego da sednemo sa porodicom i pregledamo snimke sa vožnje, ili da pokažemo drugarima ponešto, preko YT-a, Vimea i sl. Takođe većina nas iako ima dublji džep, iz gore navedenih razloga ne stavlja sportsku kamericu među prioritetima za pražnjenje džepa. Imam tri kineza i služe besprekorno godinama u skroz ekstremnim uslovima jer snimam 4 različita sporta. Zašto to pišem? Zato što videh jednog danas sa kineskom bezimenom kacigom i na njoj najnoviji GoPro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Avgust 7, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan GoPro akcione kamere i dodatna oprema ! Akcija na: https://www.nonstopshop.rs/kamere-za-sport Pa koga zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prosto neverovatno, stigla Xiaomi 70mai za 20 dana. bila svega jedan dan na carini (i naplatili 700 din, na procenjenih 30 dolara, koliko stvarno i kosta). otpakovao je, ubacio karticu, povezao sa fonom i napravio odmah par test snimaka. lepo radi za 30 dolaresa, itekako sam zadovoljan...nisam nista podesavao, ali vidim da cu morati da smanjim mikrofon (utisajte odmah video sa YouTube-ta) , jer na snimku se cuje kao da sam napanjio muziku do maksimuma, a bas je bilo tiho...glasovne komande lepo rade, par sekundi posle davanja kontakta vec snima, i par sekundi posle gasenja kola sacuva trenutni snimak i ugasi se. deli fajlove na 1 minut, svaki je 115mb. preko fona moze da se gleda snimak direkt sa kamere, a moze da se i download-uje na fon. za prebacivanje jednog fajla treba oko 80 sekundi...ima "G senzor", i npr dok sam je montirao, dignem je ugasenu sa sedista, ona se pali i krene odmah da snima, i kad je umirim posle nesto sekundi zaustavi snimanje i ugasi se... ; 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 7, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono, za 30$ zadovoljavajuce. Bitno je da sada imas dokazni materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Avgust 14, 2018 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan On 7/19/2018 at 9:57 PM, Nidža016 said: Malo mi bude muka kad jedan vlasnik GoPro-a pljuje po kinezima. Znamo svi šta je GoPro i koliko vredi i koliko je bolji, ali većina nas ovde smo amateri i ne zarađujemo, odnosno ne pokušavamo da zaradimo snimajući, nego da sednemo sa porodicom i pregledamo snimke sa vožnje, ili da pokažemo drugarima ponešto, preko YT-a, Vimea i sl. Takođe većina nas iako ima dublji džep, iz gore navedenih razloga ne stavlja sportsku kamericu među prioritetima za pražnjenje džepa. Imam tri kineza i služe besprekorno godinama u skroz ekstremnim uslovima jer snimam 4 različita sporta. Zašto to pišem? Zato što videh jednog danas sa kineskom bezimenom kacigom i na njoj najnoviji GoPro... Eto ja cu da pljujem po kinezima jer su sranje jer ne kostaju 300+ evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...