Svaler 1990 Napisano Octobar 3, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, помогао си доста. Само још, јел прави велике слике и видео записе? Мислим на величину у МВ. Значи, ти си генерално задовољан? Јеси пробао сликање у разним условима? Типа у кући, напољу по дневном светлу, по мраку? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je do 2mb max, snimci su veliki. Napolju na dnevnom svetlu su slike najbolje, za sve ostalo moze da posluzi, mada nije namenjena za to. Generalno sam i vise nego zadovoljan, za ove pare ne mozes ni normalnog idiota da kupis, a ovako imas kameru koja ti donosi mnoooogo vise od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Octobar 3, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo jos jednom da pitam, da li neko od vas koji koristite SJ kamere znate kakva je razlika izmedju obicne i wifi modela (naravno osim wifi-a)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 3, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan niko ti je moze reci razliku jer niko nema wifi model. Gliga rece da wifi ima slabiji proc ali to je ooet info s neta. Pogledan techmoan test, sam se dofatno informisi pa preseci. Evo ja jedva cekam da ti kupis i da nam preneses utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 3, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo review-a Wifi modela. Čovek objasnio sve. Mene je ubedio da uzmem, snimak je više nego odličan. U linku dole ima da se skinu sirovi snimci, pa procenite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan sj 4000 ok...gde ima i po kojoj ceni za naručiti? al ono rezime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 9, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel koristio neko mozda ovu kameru? http://www.tehnomanija.rs/kamere/toshiba-sportska-kamera-camileo-x-sports.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 9, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedan testic svc 200 kamere. ovaj put je u za nju mirnijem okruzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 10, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka valja u XM, stavi je u gofa2 pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan BrankoXM gde ste nabavili kamericu i koliko parica ako sme da se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 17, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan naravno da sme da se zna platio sam 114 evra,na carini mi nisu uzeli nista (sreca),a narucio na https://joovuu.com/gb/ i vrlo sam zadovoljan ne treba mi kvalitetniji snimak uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan sj 4000 ok...gde ima i po kojoj ceni za naručiti? al ono rezime... Ebay za oko 60 dolara. ja narucio. Uporedjivao sam je sa hero i nije nista gora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Octobar 17, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan a zvuk? koliko sam primetio u klipovima snimljenim sj kamerama na motoru se cuje samo vetar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 17, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan a zvuk? koliko sam primetio u klipovima snimljenim sj kamerama na motoru se cuje samo vetar.. Чуо би се и на ГоПро-у да ови "влогери" не стављају микрофоне у кацигу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Чуо би се и на ГоПро-у да ови "влогери" не стављају микрофоне у кацигу Evo primera kakav je zvuk na GoPro-u, snimak je sa vrha kacige (bez eksternog mikrofona). Sasvim korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi brankoXM i kolegi Gliga koji su podelili savete... sad ja vas da pitam:koju uzeti sj4000 ili tcl svc 200?SJ ima vise dzidzabidza za kacenje a svc ima manje al ima mic in port... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 17, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan svc200 po meni bez razmisljanja,jer sem sto je skuplja,rekao bih po testovima na netu da je bolja kamera. ne verujem da je ta jeftinija bolja od ove koju imam,nema logike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju gde mi mogao da okacim kameru a da zvuk vetra ne zaglusuje zvuk motora?Probao sam iza vizira na komandnoj tabli na mom rt-u ali se vazduh podvlaci ispod vizira a i posto je bokser motor kamerica trese kao luda.Na kacigi mi je ruzno a i ne znam kako bi drzalo.Ima li neko ideju??Kamera je ego liquid,tako da od opcija za montazu imam samo neku plocicu koja se lepi pa na nju ide kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan @Bomi pristrasno SJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 4, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел има неко неких информација од ЅЈ5000? Јел модернија и напреднија од ЅЈ4000 или? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan SJ 5000, SJ 6000 su drugi proizvođači "navlakuše". SJ 4000 je original, ostalo je sve bleda kopija kopije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo. evo jednog video zapisa(poredjenja) izmedju Drift Ghost S i GoPro Hero 3+ black ako nekog interesuje imam ja na prodaju novu Drift Ghost S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi je stigla SJ4000 WiFi kamera pa evo par informacija iz prve ruke za sve vas koji ste zainteresovani za kupovinu. Dugo sam tražio gde ću da kupim kameru a da budem siguran da je original a ne neka od mnogorojnih kopija. Kupovina preko Foxofera je jedno od dobrih i sigurnih rešenja ali problem sa njima je što ne šalju robu za Srbiju, kao ni za ostale zemlje u okruženju. Kontaktirao sam ih sa pitanjem dali su ipak voljni da pošalju kameru u Srbiju i dobio sledeći odgovor: "Thanks for your concern.We can send goods to your address, but payment should through T/T or Western Union. If you agree with the two payment methods, you can ask the invoice for us." To mi naravno nije odgovaralo pa sam se bacio na potragu po Aliexpress-u i našao prodavca sa dobrim ocenama, pristojnom cenom i malom poštarinom: http://www.aliexpres...1916093764.html Kameru, dodatnu bateriju i set za montažu na vetrobransko staklo u automobilu sam naručio 14.10. dobio broj za praćenje pošiljke i juče 08.11. sam sve to dobio. E sad ide najlepši deo. U trenutku poručivanja sve to sa poštarinom mi je izašlo 87.02 Eur, što znači da me je očekivalo plaćanje i harača u vidu carine, jer sam premašio cifru od 60 Eur do koje se pošiljke ne carine i naravno plaćanje PDV-a. Nisam hteo da se smaram sa tim da prodavcu pišem da mi stavi nižu cenu na carinsku deklaraciju i da naznači da je reč o poklonu jer sam smatrao da to kod naših carinika neće proći a u suštini nije mi ni bilo bitno jer mi je najvažnije bilo da kamera bude original. Kakva zabluda. Kinez je samoinicijativno napisao da je reč o poklonu i stavio vrednost od 21 $, kod carinika je to prošlo iako su pošiljku otvarali i gledali, pa sam na kraju u pošti platio samo PDV na carinsku osnovicu od 1990 dinara koji je sa poštanskom uslugom izneo ukupno 543 dinara Inače kamera je za cenu po kojoj se prodaje i više nego dobra i potpuno je kompatibilna sa svim GoPro nosačima. Ima je u varijanti sa i bez WiFi-a. Kompletan i detaljan opis kamere možete da pogledate ovde: i ovde: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan SJ 5000, SJ 6000 su drugi proizvođači "navlakuše". SJ 4000 je original, ostalo je sve bleda kopija kopije. Izasla je nova kamera SJ5000, ima na njihovom zvanicnom sajtu. http://www.sjcam.com...ion-camera.html SJ5000: Full HD: 1920*1080P 60/30 fps 720P: 1280*720P 120/60/30 fps 480P: 848*480P 240/120/60/30 fps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...