lemy 1053 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo za raskućivanjem... Volan je korišćen samo par puta , jeste malo stariji model ali je kao nov. Ima originalnu kutiju, stege za pricvrscivanje, kablove, drajvere.... Kod mene je radio na windows 7 bez problema Evo i specifikacija Cena 2500 din Mile 064/2-000-155 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Da li se volanom skrece postepeno ili skrece odjednom i dali isto vazi za kocnicu i gas.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 7, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan svaki volan postepeno skreće, posebno kada su firme geniuis, logitech & Co. u pitanju........... dobiješ ili skineš softver i podešavaš sve......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece kolega, skreće kao kada voziš auto. Uz volan ide i software za razna podešavanja. Realno ja sam ovaj volan koristio jednom sat vremena pa nisam neku stručnjak. Firma je poznata, tako da verujem da su opcije i kvalitet na visokom nivou Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja imam neki gigatech koji i pored svih kalibracija nikako neradi odnosno radi kako on hoce zato pitam a isto vazi i za komande gasa i kocnice ,pozdrav i brza prodaja.Kontaktiracu te preko pp ako se klincu svidi volan pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jedini sa kojim sam bio zadovoljan je MOMO Racing,sve ostalo je smejurija... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, cena ide dole, 2.000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan volan više nije aktuelan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...