nickvb 0 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik sam Honde Cbr 150 Repsol 2004 godiste. Imam problem stradao mi je klizac za bregasti lanac(pukao na pola) i sad me interesuje da li pasuju<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">delovi od Cbr 125 posto ovaj motor koji ja imam nije radjen za Evropsko trziste. Motor je bukvalno isti kao 125-ica samo mislim da je razlika u klipu. Plocice,sajle i rucice sam nalazio bez problema ali ovo je prvi deo unutar masine koji mi je stradao. Evo kako izgleda moj motor a vidjali ste 125-icu. Ako neko ima bilo kakva iskustva mnogo bi mi znacilo jer mi motor stoji a ide sezona jos malo. Hvala unapred i pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otac 0 Napisano Avgust 28 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nema neko far i maske za taj motor? cbr 150r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...