mracni 0 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , kao sto u naslovu teme pise potreban majstor iz nisa ili okoline koji se razume u etz-a250 ... Potrebno mi je stelovanje , nakon sto sam odradio punu generalnu zamenio sve i svasta ostalo je samo jedno dobro stelovanje da motor dobro radi ... Ako neko ima kontakt ili blizu informaciju za dobrog majstora , neka posalje broj ili informaciju na pm ili ovde ... Unapred se zahvaljujem za svaku informaciju ... pozzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Znam za dobrog majstora u Aleksincu. Zoran Beli zvani Rumenige. Taj j doktor za 2t masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 3, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ruku na srce , takve slučajeve , kada je vlasnik sve sam odradio , a "SAMO" treba da se našteluje , vrlo ne rado preuzimamo u servisu . Razlozi mogu biti brojni . Skoro uvek se potkrade koja greška ali i krupna greška . Ne osuđujem vlasnike koji bi sami da srede stvar , nema se para pa se snalazi , ali je vrlo nezahvalno i u većini slučajeva ne naplativo ispraviti za nekim greške . Naročito kada ni ne sumnjaš na neku banalnost koju je neko mogao napraviti . Zato , nisam siguran da li bi se kolega iz Niša (Prle) obradovao ovoj poruci . Inače radi se o starijem , poprilično starijem kolegi , koji je već u penziji ali i dalje aktivan . Šaljem broj u PP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 3, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan TS-coper... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mracni 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, chuo sam se sa majstor Prletom koji mi je obecao da chim se vreme odlepsha radimo motor. Uskoro i slike svog ljubimca i predstavljanje. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...