Jump to content

Moto Zajednica

kupujem glavcinu prednjeg tocka za PULSER 135

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

drugari gde da kupim glavcinu prednjeg tocka .........zvao sam sve servisere i niko nema samo nju ili ako neko ima od clanova sa foruma.......pukla je od udarca u disk i 2 zice vire sa nje a Nebih da je varim jer to ne pije vodu ........evo slike gde sam zaokruzio zutim krugom naprsnuce za Pulser125 ,,,,,,,,U zadnjoj varijanti moze i ceo prednji tocak bez diska jer je vec kupljen nov disk......

kontakt telefon 0638129618

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Zar je moguce da nema u NS tj ovde http://www.sprintsco...com/kontakt.htm 0stabre.gif

obzirom da su zastupnici1neznam.gif

Izmedju ostalh i njih sam zvao......... ne samo za glavcinu nego i druge delove ali i informacij tehnicko servisne vezane za sam motor,,,,,,,,,,,

prijatelju iz komsiluka sredjujem tek kupljen pulser a prilicno je zapusten pa posto nisam do sada radio taj model a uz veliki sok danas koji sam doziveo dok sam zvao ovlascene servisere i naravno samoga uvoznika jer.......

ne samo da neznaju koliko ide ulja nego su i po neki lupetali da sipam bilo koje i od oka oko od 200 do 55o grama .ZAMISLITE SAMO koji idiotizam od servisera i to ovlascenih ........pizdeo sam koji neprofesionalizam i neznanje vladaju kod nas ........jadni kupci koji se tek susrecu sa moto svetom i kupe njihove motore a posle tek muka kad savladaju malo materiju zvana motori pa shvatite kako su vas razno razni priuceni majstori setali i pravili majmunima a sve ste to uredno placali..........jbg ..toliko o GLAVNOM UVOZNIKU ZA Srbiju........naravno zaboravih reci da su mi kao iz PUSKE PONUDILI CEO NOV TOCAK po simbolicnoj ceni.........idiotizam 1hmm.gif:(:(:(

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

1 od razloga sto su kinezi na losem glasu, jer ih ovde sklapa krajnje nestrucno osoblje, kad se kod dobrih majstora uklone decije bolesti dobijes sasvim solidan motorcic za tu cenu, a te informacije od ulja do odrzavanja na svu srecu mozes naci ovde 1zdravo.gif

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

to bi se moglo odraditi u krajnjem slucaju,ko zna dobro da vari AL uradi se...kasnije na strug da se poravna ako var povuce i to je to,...

• ..., 299 postova
  • Motocikl: XF 650 freewind

Kada sam pre sedam godina kupio zelenka [quinqi 200 GY cross] novog, od ovlastenog uvoznika :jok:,tri dana sam mu posvetio dotezuci raznorazne vijke,popravljajuci raznorazne budzeve tipa podmetaci blatobrana od bastenskog creva,rasklimani akumulator,

ni ne secam se svega :stabre:.E sad,jasno mi je da nije japanac,prema njemu se ophodim sa duznom paznjom,i dosad me nije izneverio :hej:.izvinjavam se ako je off teme.

Kada sam pre sedam godina kupio zelenka [quinqi 200 GY cross] novog, od ovlastenog uvoznika :jok:,tri dana sam mu posvetio dotezuci raznorazne vijke,popravljajuci raznorazne budzeve tipa podmetaci blatobrana od bastenskog creva,rasklimani akumulator,

ni ne secam se svega :stabre:.E sad,jasno mi je da nije japanac,prema njemu se ophodim sa duznom paznjom,i dosad me nije izneverio :hej:.izvinjavam se ako je off teme.

ma u redu je,,,ja to komsiji polako imam nameru da sredim to motorce za na prolece ,.,,,,,zima duga i dosasna pa ko velim natenane da ga pretresem ali eto muka,,,,,,,,,,nema delova nekih ,,,,

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam čoveka u Sprintu, zvaću ga sutra da vidim dal nešto može da se uradi ( nismo se odavno čuli, valjda je još tamo ) !

Imam čoveka u Sprintu, zvaću ga sutra da vidim dal nešto može da se uradi ( nismo se odavno čuli, valjda je još tamo ) !

hvala svima na pomoci oko nabavke glavcine upravo sam danas pronaso gde ima nova da se kupi sasvim slucajno ...... zahvaljujuci jednom kolegi sa foruma :zdravo::zdravo::zdravo:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja