The_juga 27 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Da upravu si Vujo uvezi osećaja -NOVAJLIJE -!!! A što se tiče Požarecačkog klana hmm, tu nema dileme POGLAVICA KATARAN drži konce i polako okuplja ljude, međutim u slučaju da zakaže i on nedođe nisam siguran da li bi ko krenuo odavde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakav problem da budem blagajnik i sve sto je u mojoj mogucnosti cu odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Ostavi nam broj računa na koji možemo da uplaćujemo pare pa da polako krenemo sa skupljanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu i ja da se prekljucim,harlejom ili suzukijem,nije ni jedno mz.al eto, da se malo provozam ako primate drustvo japanca ili amerikanca...mislim na motorcikl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu i ja da se prekljucim,harlejom ili suzukijem,nije ni jedno mz.al eto, da se malo provozam ako primate drustvo japanca ili amerikanca...mislim na motorcikl... MZ , Harli, ma sve ti je to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu i ja da se prekljucim,harlejom ili suzukijem,nije ni jedno mz.al eto, da se malo provozam ako primate drustvo japanca ili amerikanca...mislim na motorcikl... pusti sokocalo bitno je druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aciko 8 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Kao najmladji clan (ovo sam lepo reko) usudjujem se da pitam da li se mogu prikljuciti pripremanom skupu i isti iskoristiti za upoznavanje. Sve do sada izneto mi odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si došao! Na mlađima će sve i ostati, nama treba samo da se vidimo a kako idu godine i tu imamo sve manje prohteve... Kad Konstruktor objavi broj računa uplati kotizaciju kao i svi ostali i sve OK. Kako vidim bez motora si. Kako ćeš donde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aciko 8 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da, trenutno je to problem ali problemi postoje da bi se rešavali. Čvrsta odluka kod mene postoji i radi se na tome. Imam već neke ponude i krećem u razgledanje i siguran sam da će bidne ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 29, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Поштоване колеге из МЗ Света, овим путем бих јавно од срца желео да се захвалим колеги Шумију на несебично приказаној емпатији према мени који немам мотор, а желео бих да присуствујем Скупу МЗ Света. Под пуном материјалном и сваком другом одговорношћу изјављујем да сам спреман чак да финансирам гориво за довоз и одвоз предметног мотора на релацији Ариље-Бановци-Ариље. ... ХАХАХАХАХАХА Doteracu MZ-a u Beograd, cim dobijem prvu platu.. Nego ne znam dali cu imati "vremena" i vremena da prisustvujem skupu! Pitao sam jednog poznanika iz Valjeva za udaljenost jezera od zeleznicke stanice, pa mi je to mozda najblize resenje.. (15tak mini od zs. Valjevo) Tako da ko nema motor evo mu resenja da dodje na MZ Skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 29, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj racuna za uplate 160-5700100948400-49.Racun je na ime Dragana Grujicic.A dobro bi bilo da mi javite kad se izvrsi uplata da bih mogao da ubelezim ko je uplatio.Moj broj tel. je 063/890-15-28.Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 30, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan .Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Nadam se da cu doci! A i pesacenje je zdravo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da, trenutno je to problem ali problemi postoje da bi se rešavali. Čvrsta odluka kod mene postoji i radi se na tome. Imam već neke ponude i krećem u razgledanje i siguran sam da će bidne ok. Ako budes hteo da ides,mozes sa mnom nije nikakav problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aciko 8 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da, trenutno je to problem ali problemi postoje da bi se rešavali. Čvrsta odluka kod mene postoji i radi se na tome. Imam već neke ponude i krećem u razgledanje i siguran sam da će bidne ok. Ako budes hteo da ides,mozes sa mnom nije nikakav problem... Hvala druze, ali siguaran sam da cu naci nesto ovih dana. Kolege sa foruma mi vec pomazu u tome. Svaka cast i nadam se da cu i ja doprineti da se kodeks ocuva i unapredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 31, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan .Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Nadam se da cu doci! A i pesacenje je zdravo.. Poneseš bicikl, 6-7 km ,za tebe je šala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj racuna za uplate 160-5700100948400-49.Racun je na ime Dragana Grujicic.A dobro bi bilo da mi javite kad se izvrsi uplata da bih mogao da ubelezim ko je uplatio.Moj broj tel. je 063/890-15-28.Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Daj i adresu i ime i prezime da mozemo i post netom telefon si ostavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj racuna za uplate 160-5700100948400-49.Racun je na ime Dragana Grujicic.A dobro bi bilo da mi javite kad se izvrsi uplata da bih mogao da ubelezim ko je uplatio.Moj broj tel. je 063/890-15-28.Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Daj i adresu i ime i prezime da mozemo i post netom telefon si ostavio Samo recite sta sve treba nemam bas iskustva u ovim stvarima.Adresa je Stevana Filipovica bb 14000 Valjevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 1, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je glupo a možda i ne pitanje: Da li to znači da od ovog trenutka možemo uplaćivati novac? Čisto tehničko pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 4, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim na cisto tehnicko pitanje,uplate se primaju od trenutka kada je objavljen broj racuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Uz izvinjenje na malom zabusavanju, sto zbog obaveza sto zbog lenjosti, pozdravljam vas sve i iskazujem svoju radost sto se zahuktava prica o skupu. Od mog ljubimca evo sad ce godinu dana nista. Jos ga nisam prezalio i kao da je juce ukraden. To me nece spreciti da dodjem i ove godine na skup, jer takvo drustvo se ne propusta, a i druzenje koje je za pricu. Potvrdjujem svoj dolazak boze zdravlja, pa makar autom, ali radim na tome da bude MZ-om. Pozdrav svima. Ljuba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I da, jedna neverovatna p[rica. Pre nedelju dana. razgovaram sa kolegom sa posla, koji se upravo zaposlio kod nas, i tako, razmenjujuci informacije, afinitete itd, pomenemo i MZ-a, gde mu ja ispricam kako je moj ukraden. Tu shvatimo da smo obojca clanovi bande MZ sveta, , a on je u stvari SUMI ZMAJCEK, nas drug sa foruma. Eto, svet je mali, radim sa covekom, haha. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 4, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je taj Šumi Zmajček? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi je poznato ali nemogu da se setim lika :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 5, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj racuna za uplate 160-5700100948400-49.Racun je na ime Dragana Grujicic.A dobro bi bilo da mi javite kad se izvrsi uplata da bih mogao da ubelezim ko je uplatio.Moj broj tel. je 063/890-15-28.Sumi ako dodjes vozom organizovacemo prevoz do jezera. Daj i adresu i ime i prezime da mozemo i post netom telefon si ostavio Samo recite sta sve treba nemam bas iskustva u ovim stvarima.Adresa je Stevana Filipovica bb 14000 Valjevo. Dragana Grijicic Stevana Filipovica bb 14000 Valjevo jel ovako ? ili Dragan imas neki licni dokumenat sa slikom za podizanje gotovine pretpostavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 5, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan U jbm misa,racun je na suprugino ime(ja se nedruzim sa bankama) i ona se zove Dragana,Moje ime je Aleksandar.Prezime je Grujicic.Adresa je Stevana Filipovica bb 14000 Valjevo,tel 063/890-15-28.Naravno da imam licni kartu,da li treba da skeniram pa da postavim ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...