Zloca ZXR 102 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Zoran iz Race kod Kragujevca, `76. godiste sam. Oduvek sam voleo motore, ali ih nisam toliko vozio. Uvek sam budzio automobile, posecivao razne auto manifestacije i slicno. Par godina sam imao skuter ali sam ga prodao pri kupovini novog auta. I pre otprilike mesec dana pazario sam Jawu TS 350 koji i ne lici na jawu, tj. ram i motor je od jawe, sve ostalo je od jamahe rd 350. Motor je trenutno rasturen na delice, sredjujem ga, kupujem deo po deo i nadam se da cu se snaci da ga sastavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xj550 7 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doso Zorane, akobogda da osposobis svoju jawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Januar 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao daj sliku masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Januar 30, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Baš si poranio da se javiš 06.44 AM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radim od 6h. Kad sam ga kupio, bio je ovakav: Posle pranja ispao ovakav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...