Jump to content

Moto Zajednica

"Veprovac" - Kruščić

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Nakon vise godina zajednickog druzenja i voznji, 05.07.2013. godine je zvanicno osnovan i registrovan klub sa nadom da cemo unaprediti nas rad i ljubav prema motorima, lepo se druziti u slobodno vreme i biti deo jedne lepe zajednice u kojoj uglavnom svi mi odmaramo i opustimo se u zajednickom druzenju.0takoje.gif

Nase udruzenje broji 3 osnivaca koja su u upravi kluba i jos 9 aktivnih clanova, kao i nekoliko pocasnih clanova koji doprinose radu kluba. Takodje, imamo i grupu "juniora" koji su svima nama draga deca iz sela koja se uz pisanu saglasnost roditelja uclanjuju u klub i njima se pruza edukacija u vidu radionica, ucenja saobracajnih propisa, a takodje su svake godine pocasceni paketicima kluba koju im dostavljamo mi stariji "deda mrazovi".

Boje kluba predstavljaju kombinaciju starog grba Veprovca (stari naziv za selo, grb star 250god) i kruske koja jase vepra (kombinacija sadasnjeg naziva sela i simbolike starog naziva pretvorenog u motor).

Do sada smo imali jedno moto okupljanje u selu koje je proslo u odlicnoj drustvenoj atmosferi, gde smo umesto klasicne svirke napravili vikend rucak i docekali goste kao pravi domacini i trudili se da ugostimo maksimalno. Takodje, bili smo gosti mnogih klubova u proteklih par godina, a od prosle godine radimo na povecanju broja prijateljstava i cescem obilazenju brace bajkera.

Ove godine radimo na tome da napravimo prvi moto susret na kome bi doveli dobar bend, ne bi naplacivali ulaz a svi vi nasi prijatelji bajkeri bi bili ugosceni uz maksimalno zalaganje nas clanova kluba, gde bi pice bilo "promo" za sve bajkere, rucak svaki dan, kao i uredjenje kampa i izbor lokacije koji bi bili u centru sela (o tome ako Bog da srece opsirnije u "moto susreti", projekat je u razradi).

Predsednik: Milorad Begovic

Potpredsednik: Nikola Kovacevic

Sekretar: Veljko Selic

 

U prilogu vam dajem link ka nasoj fb stranici (web stranica u izradi) pa sve vas ljude dobrog duha pozivam da dodate nas kako bi se druzili i imali uvid u desavanja "bajkerskog" karaktera.

Ako vas put nanese ka nasem lepom selu svi ste dobrodosli,a ove godine se vidimo na vise mesta sa bojama naseg kluba 0takoje.gif. "Veprovac" iz Kruščića 1zdravo.gif

 

1625761_1389841824609581_1182649729_n.jpg

  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Pošto smo se skupili kao društvo i jasno naznačili koji su nam ciljevi osnivanja kluba, toga se i pridržavamo ...

Ova godina ce proteci bez ikakvih priliva u "klubsku" kasu (zakasnili smo sa projektnom dokumentacijom + se približavaju izbori pa se nismo ni oslanjali na političare i njihova obećanja), vec iskljucivo od članarina koje su namenjene za humane stvari, pa je pre neki dan na sednici sačinjen program za ovu sezonu:

Plan i program sportskog udruženja za 2014. godinu:

1) Dovođenje stručnog lica iz oblasti sporta ifizičkog vaspitanja o trošku moto udruženja(diplomirani master fakulteta zasport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu-kineziterapeut) u osnovnu školu ''Veljko Vlahović'' koji će deci 5. (petog) razreda izvršiti besplatan pregled stanja kičmenog stuba, utvrditi moguće deformitete istog, i zadati program vežbi za ispravljanje, odnosno uklanjanje deformiteta uz posebnu brigu o fizičkoj sposobnosti dece tog uzrasta.

 

2) Uoči Vaskrsa, članovi našeg udruženja (moto udruženje ''Veprovac'') će od sopstvenih sredstava darovati seoskom vrtiću razne igračke i društvene igre koje su njima potrebne, kako bi simbolikom obeležili najveći praznik i timeo bradovali decu iz vrtića a u isto vreme širili dobar duh i učinili lep gest koji usreći decu našeg malog mesta.

 

3) Zbog podizanja javne svesti i edukacije učenika (član 4. i član 74 statuta kluba), 5. juna, na svetski dan zaštite životne sredine, moto udruženje Veprovac će o svom trošku dovesti diplomirane inženjere zaštite životne sredineiz Novog Sada i predstavnike ekoloških organizacija, koji ce na taj dan održati predavanje iz te oblasti u osnovnoj školi ''Veljko Vlahović'', u meri prilagođenoj deci tog uzrasta, gde bi deca stekla ili dopunila znanje iz ekologije, zaštite sredine u kojoj žive kao i buđenju ''ekološke svesti'' dece u cilju očuvanja životne sredine.

 

4) S' obzirom da se seosko kupalište nalazi na protočnom kanalu koji se prirodnim tokom zaprlja, moto udruženje ''Veprovac''će sa svojim članovima kao i prethodne godine (2013.) učestvovati u čišćenju i uređenju kupališta, u cilju očuvanja seoskog dobra, pružanja pomoći svojim sugrađanima i ostvarivanju dobrovoljne radne akcije gde će članovi svojim radom i trudom doprineti zajedničkom dobru u našem mestu.

 

5) Uoči Nove Godine, članovi moto udruženja''Veprovac'' će pokrenuti akciju za projekat ''Deda Mrazijade'' za našu opštinu gde bi,okupljeni kao motoristi u odelima deda Mrazova u eventualnoj saradnji sa lokalnim moto klubovima, posetili ustanovu za decu sa posebnim potrebama ''Plava ptica'' i darovali paketiće deci, i na taj način obradovali one kojima bi naše malo značilo puno,a u isto vreme skrenuli pažnju na one kojima pomoć uvek dobro dođe, a pružiće im oni koji su uvek spremni pomoć i podršku dati.

 

6) Osim redovnih sednica sportskog udruženja, obilaženja moto susreta i druženja sa članova ostalih moto klubova (a i bajkera koji nisu članovi MK) motoudruženje će napraviti okupljanje za članove i prijatelje udruženja, gde će svi biti počašćeni uz ručak i dobru muziku u cilju druženja i širenja dobrog duha.

 

 

 

 

Toliko od našeg kluba za ovu godinu, sigurno se gledamo na predstojećim okupljanjima, Bože zdravlja 0takoje.gif1zdravo.gif

  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1118 postova
  • Lokacija: Mladenovo
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Cestitam vam momci :takoje: .

Zelim da istrajete u svemu sto ste zamislili i ovo sto sam procitao je za svaku pohvalu. Sve sto organizujete pokusacu da podrzim svojim dolaskom a do tad cu pratiti vase aktivnosti u ovoj temi.

Cini mi se da ce se moci nesto od vas nauciti ;) .

I da, svaka cast za logo-boje kluba.

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Hvala puno kolega, bice nam cast da te ugostimo svaki put kada dodjes, a mozes i u prolazu da svratis! ziv bio i u zdravlju se druzili!

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 20 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: V Strom 1050 XT

Cestitam Kruscicani :zdravo:

 

zelim vam puno srece uspeha i strpljenja u radu kluba a pogotovo mi se svidja taj akcenat na edukaciji mladih narastaja...

 

Ukoliko me put nanese u vasem smeru eto mene u poseti :moto3:

 

 

 

 

 

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Clanovi naseg kluba su pokrenuli inicijativu za prikupljanje sredstava za pomoc lecenja malog Stefana.

Evo i teme sa foruma ovde

Daj Boze da nam mali Stefan ozdravi od teske bolesti,a njegovim roditeljima da pokazemo humanost i pokusamo pomoci koliko ko moze da istraju u lecenju deteta 1care.gif

Ko koliko moze 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja