djura 28 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan licno, R ovi mi nisu prioritet u zivotu, ali sam hteo sa vama pa podelim ovih par slika i fenomenalno produkovan video dole: Kao bonus, fotografija P. Friedla (RC8 na stazi). Ide lepo kao wallpaper Video: http://www.ktm-rc8.net/ pa samo odaberite jezik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je ta razlika: Evropa-Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan savrsheno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno je ovo estetski ogavno, ali cekamo da vidimo performanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Najavljivan pa pomeranje prezentacije i onda... :o Kod mene estetski moze da prodje a sto se tice performansi - 155ks i 120 Nm - to tek prolazi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet...cist kao suza.. :oDizajn 10+ za jedan R motor...sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma dizajn mi je ocajan,,ali verujem da su karakteristike extra dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 26, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...ko god me poznaje,zna da kenjam po KTM na svakom mestu,jer me nervira njihova filozofija a ne zbog ne-kvaliteta! Ali OVO :o je za mene vr' agresivnosti i dezign-a! Pa ovako i treba da izgleda pravi R,a ne tako-neka-tuzzna Honda Fireblade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto KTM izbacuje svog konja za trku .Za pocetak nije lose .Dizajn mi je interesantan tipican kateemovski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan meni je prelep. nisam neki fan r-ova, ali su sa ovim uboli pravo u centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 26, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan FaStasticno! Nemam zamerke. Da imam brrrdoo love, i da kupujem novi bajk, razmisljao bih izmedju ovoga i BMW-a HP2 sport, ali mislim da bi to ipak bio KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motor stvarno prelepo izgleda, veoma agresivan dizajn. Sto se tice performansi agregata, o cemu mu pricamo pa 98% nas ne moze da iskoristi njegove performanse tako da su sasvim OK. Mislim da je odlican korak KTM-a da konacno on sem klase od GP 250 udje u klasu 4t R-ova. Samo napred, mislim da evropljani imaju veoma dobru buducnost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 27, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda super... plus sto je KTM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...