Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih auto , karavan je pod obavezno , 2003-2005 god ... neki uzi izbor je stilo , fokus , lybra i tako ta klasa ...budzet je oko 2500e gore , dole ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8599 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran za tu Lančiju (ali iskustva su različita), a razmisli o astri dobar i izdržljiv auto, održavanje relativno jeftino, iz iskustva. Budžet po meni dovoljan za solidan auto za tu klasu.Srećna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ja golfa 4 2004 godište karavan 1900 dizel ali mislim da će ti trebati malo više para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pare nisu neki problem , ali necu da dajem za auto vise od 3000e ... to je gornja granica.. cene padaju , na autu se gubi lova konstantno , auto mi treba zbog posla tako da sto rece kolega shlem , ima auta koji ce zadovoljiti moje potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Citroen xsara 2.0 hadi 90ks... karavan.. metalik sivoplava. klima, podizaci ..... pise 180000km... cena 2300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike , link ka oglau , nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u razmstranje i fiat mareu,ja je posedujem,odlicna i jeftinija za odrzavanje od npr stila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar Focusa karavana 2003 mislim dizel lep , očuvan, a i cenovno se uklapaš. 063/770-5533 Brane, reci da ti je Dragan dao tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan fokuse imam da biram u mom cenovnom rangu...ma sve sam vise u razmisljanju da ipak uzmem noviji auto na kredit ...ovako nesto.. VIDI AUTOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta kroma je odlican auto (prostran, komforan, relativno jeftin), ali raspitaj se malo u vezi odrzavanja tog auta. I ja sam ga hteo, ali sam ipak odustao nakon citanja o njoj. Naravno, ono sto je nekome skupo, nekome nije. Mozda tebi bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan totalno sam se sludeo vise trazeci auto...dodje mi da vristim.. puno leseva , puno preslo , sve je stiglo od preko i kilometraze su i preko 400-500 'iljada , prosto da covek nije pametan gde da kupi auto... krenem u pravcu kao ajd necu sa placa , sve je to puno preslo i nasminkano , onda trazim nekog ko je vlasnik , pitam , " pa ja sam to uvezao pre par godina" ... onda se zapitam , pa koja je razlika izmedju placa i nekog coveka , isti Q .... plac jos daje kao i neku garanciju..nemam pojima sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E druze moj , tek ce da sludis veruj mi . Ja sam isto tako trazio nekoliko meseci i na kraju sam uvezo iz Svajcarske auto . Jeste da je 2001-o ali garantujem da je naocuvaniji u toj klasi u Srbiji ( citroen Picasso 1.8 plin kuka felne tamna stakla ........) . Najbolje ti je da uvezes od preko ako imas nekog . Obavezno trazi carnisku deklaraciju da vidis na koliko je km uvezen auto . U 99 posto slucajava je ta kilometraza a ovi kazu ono terali smo je napred da nam bude jeftinija carina . To su gluposti samo tako jer je razilika mozda 50 evra a teranje unapred i nazad kosta vise ( jos sto moras i servisnu knjizicu da ostavis na carini a posle kazu evo imamo i naravno na tu kilometrazu na koju i prodaju ) . Za tu Cromu za koju si postavio link sam se i ja raspitivao ali nisam hteo da dajem previse na auto jer kola ne volim ( evo sada i prodajem moj auto da bi kupio kombi ) mislim da odrzavanje nije skupo . MOzda malo skuplje od stila jer joj je cela platforma u osnovi Opel-ova . Samo ja bi izbegavao 2.0 jer su i motor i menjac u nekoj vezi sa opelom . Ovaj ti je klasicni fijatov i ja se nebi razmisljao za takav auto . Sa srecom da nadjes ono sto ti odgovara . I budi strpljiv naci ce se vec nesto . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam stila 2006 restajling, mala potrosnja, set zupcastog sa pumpom original fiat oko 120e, za 40000 gradske voznje zamenio sam samo dva stabilizatora balans stangle. Covek sto mi ga je prodao je bio taksista divljak koji je zidao kucu. To sam slucajno saznao nakon par meseci. Ispostavilo se da je auto u super stanju. Ko zna koliko je presao. Pise 180k sada. Poslednji put sam malo zakasnio sa zamenom ulja (18000km), ni gram ulja. Vozim ga u proseku na 1500-1600o/min. Iskreno, ne znam sta bih uzeo kad bih opet trazio. Mislim da auto nema konkurenciju u tom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su presli 300k+. Ako nadjes nekog dobrog, racunaj da prelaze bar 600k. Nazalost, drugar je trazio skoro i dobri se ne prodaju, samo lesevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Platio sam ga 3350e u novembru 2012. Uradjen veliki servis, nov aku, dobre gume i registeovan godinu dana (500e ukupno). Tad su na placevima bili oko 4000 u tom stanju plus servis, reg.,itd... Izvinjavam se zbog broja postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Fiat Marea 1,6 - 16v. 2001.god. klima, sekvent, tocak boca, trenutno na zimskim gumama i celicnim felnama. Idealan auto za posao. Vlasnik reg do Jula...? Sve ostalo na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala , ja bih ipak nesto novije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan hvala , ja bih ipak nesto novije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan U 99 posto slucajava je ta kilometraza a ovi kazu ono terali smo je napred da nam bude jeftinija carina . To su gluposti samo tako jer je razilika mozda 50 evra a teranje unapred i nazad kosta vise ( jos sto moras i servisnu knjizicu da ostavis na carini a posle kazu evo imamo i naravno na tu kilometrazu na koju i prodaju ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan prodaje moj rodjak stila karavana 2004g u dobrom stanju sa dva seta novih guma.ako si zainteresovan mogu da ga kontaktiramm za detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi bilo koji od ovih sto si nabrojao, ali sto jeftiniji, tako da ti ostane para da mu izmenjas i uradis sve bitne servise, kompletan veliki i mali servis, sva ulja, kocione plocice, po potrebi diskove, sve gumice na trapu, stabilizatore, spone, zglobove, set korpa i lamela. Obzirom da ti je auto potreban za posao, jedino ovako mozes da budes siguran da ce te dobro sluziti i da nece zakazati kad je najpotrebniji. Naravno, pod najjeftinijim nisam mislio na neku laminu, kojoj fale sredina i krajevi, vec auto kome je sve u funkciji, enterijer, koji nije polomljen i iscepan, limarija koja nije imala havariju, moze da ima koju ogrebotinu, zato ce biti jeftiniji, a to se da sanirati za malo evrica. Mozda se dosta njih nece sloziti sa mojim predlogom, ali u sumi automobila koji se danas nude, jedino mogu da budem siguran u ovu varijantu gde ja znam sta sam i kada stavio novo, kog kvaliteta i na osnovu toga zapocnem servisnu evidenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5590 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima ...kupio sam auto prekjuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si prosao ako nije tajna :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupi bilo koji od ovih sto si nabrojao, ali sto jeftiniji, tako da ti ostane para da mu izmenjas i uradis sve bitne servise, kompletan veliki i mali servis, sva ulja, kocione plocice, po potrebi diskove, sve gumice na trapu, stabilizatore, spone, zglobove, set korpa i lamela. Obzirom da ti je auto potreban za posao, jedino ovako mozes da budes siguran da ce te dobro sluziti i da nece zakazati kad je najpotrebniji. Naravno, pod najjeftinijim nisam mislio na neku laminu, kojoj fale sredina i krajevi, vec auto kome je sve u funkciji, enterijer, koji nije polomljen i iscepan, limarija koja nije imala havariju, moze da ima koju ogrebotinu, zato ce biti jeftiniji, a to se da sanirati za malo evrica. Mozda se dosta njih nece sloziti sa mojim predlogom, ali u sumi automobila koji se danas nude, jedino mogu da budem siguran u ovu varijantu gde ja znam sta sam i kada stavio novo, kog kvaliteta i na osnovu toga zapocnem servisnu evidenciju. A ja sam upravo takav auto ponudio, sa servisnom istorijom, ali je, izgleda, "mnogo mator"... Ipak, kolega se snasao, i resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pohvali nam se sta si kupio :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...