Shogun 1 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima Suzukija i ostalima na forumu. ovo mi je prvi post (pored onog u "predstavljanje") i treba mi vasa mala pomoc i pokoji savet. uzeo sam K3, prvi mi je motor, cekam tablicu i treba da odradim servis (kad ova govnava kisa prestane), pa me zanimaju 2 stvari: 1) gde u NSu da idem na servis a da mi ne ogule kozu s ledja? 2) koje ulje da kupim? e sad, oko ulja. prvo, pocetnik sam u voznji pa ne nameravam da divljam, dizem na zadnjak isl, 90% vremena ce biti voznja po gradu posao/2 kruga/stan, i vikend ~200km voznje. ne kazem da ga necu voziti brzo, ali ne mislim da divljam dok ne budem sigurniji malo u svoju voznju (i da, nisam klinac ). zanima me koje ulje, sintetika ili polu, i takodje, posto je motor star 10 godina i ima oko 38.000 na satu, dobio sam savet od poznanika da stavim GUSCE ulje od standardne full sintetike, pa me zanima vase misljenje o tome. ne treba napominjati da bi mi znacilo i da malo ustedim, jer (kao sto znate) kad prvi put kupis motor, ide i full oprema, kaciga X802, 2 jakne, rukavice, cipele... i naravno sve od toga sam platio 10-50e skuplje nego sto sam planirao... svaki savet (osim trollovanja) je dobrodosao. pozdrav svima jos jednom, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih standarnu full sintetiku, propisane gradacije i kvaliteta... pa vidi kako ce se ponasati, da li trosi, itd.... Zbog ideje o tockarenju bi sipao preko maksimuma malo i ne bih zavrtao do kraja gas... i stavio bi napred zub manje ukoliko te bas ta voznja na tocku zanima. Eto to bi bilo ovako na brzinu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je rekao da NE želi da točkari jer je početnik Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Propisanu full sintetiku i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se članu http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/7475-paja021/ Pa neka ti on lepo sve to poradi i kaže šta dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shogun 1 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan a hoce li biti greska ako ustedim i kupim polusintezu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 24, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti greska. Zavisi koliko teras u crveno. Ako ces cesto, sipaj full sintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan U taj motor je uvek sipana polusintetika,drugar ga je kupio od uvoznika i vozio jedno cetiri god,motor je redovno odrzavan,sa srecom da ga vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shogun 1 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan U taj motor je uvek sipana polusintetika,drugar ga je kupio od uvoznika i vozio jedno cetiri god,motor je redovno odrzavan,sa srecom da ga vozis. hvala. jel mislis na Igora ili na ovoga pre Igora? motor je stvarno u vrh stanju, ni flekicu nije imao, ali sam ja razbio maler i ogrebao rezervoar pri transportu jbg, da ne bude uroka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre Igora,bio je PA table,kod Olivera,a vidim po kilometrazi da nije ni vozen puno,tako sam ja davne 89 kupio novog mz-a i prvi dan ulubio rezervoar jer mi je pao sa stendera. uzivaj u voznji i puno km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shogun 1 Napisano Januar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Igor je presao nekih 8.000 za 2-3 godine, mislim da sam imao srece sa kupovinom (tako mi bar kazu neki iskusniji drugari koje sam slao da pogledaju motor). Jel imas kontakt tog lika iz PA, trebao bi mi poklopac repa ako ga vec nije prodao? (necu nikog da vozim na motoru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 25, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan prodao je poklopac,poslacu ti broj na pp,to mi je komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shogun 1 Napisano Januar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...