Maša 19 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Prince Futong Prijavi odgovor kao problematičan Одличан путопис, мислим да нисам прочитала живописнији на овом форуму... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, super putopis!! Put Andrijevica-Podgorica, kakav bi bio da se vozi u suprotnom smeru? uzmi u obzir da je 125cm i nas dvoje, koja je tvoja preporuka? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11916 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale ,bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Одлично написан путопис! Браво! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan putopis 5+, svaka čast, pročitano u dahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Cedo druze neverovatan putopis!!Upravo sam ga procitao u jednom mahu,i samo mogu da kazem! Moram ti i priznati da sam se posteno ismejao na recenice:pet krava i bik,sega-mega......!!A za pad ko zna sto je to dobro,moralo je i to na red doci kad-tad!Sreca dobro se zavrsilo!! Sve u svemu sve pohvale od srca!!Nismo ni toliko daleko,cuj se sa Acom Pilipovicem pa nek te dovede u nase malo Zmajevo da se zezamo i cugamo,a mozemo se nekad i u Novom sadu naci i to nam je blizu...!! Pozdrav od Djubreta Hvala drug. Samo da otopli, eto mene bajsom kod vas u selo, Bravo. Divan putopis. Sve si dobro skockao i slike i slova. Baš mi se dopalo tvoje pisanije i putešestvije. Izgleda da si vredan i skroman mlad čovek, a što je danas retko. Ako jednog dana budeš putovao u pravcu Valjeva i želeo da svratiš na kafu i pauzu, immaš moj poziv. Telefon o63 502 798. Pozdrav. P.S. Obavezno upoznati gospodina Pedju iz Kragujevca. Sjajnn čovek, prijatelj i motoraški brat. Posebno vredan, dobar i pošten. Hvala. Navede me par puta vožnja prema Valjevu, tako da ću prihvatiti poziv za kafu. Svaka cast druze, super putopis!! Put Andrijevica-Podgorica, kakav bi bio da se vozi u suprotnom smeru? uzmi u obzir da je 125cm i nas dvoje, koja je tvoja preporuka? pozz Hvala. Sve se može, kad se hoće. Ja da imam apenca, nebi mi bio problem ni sa njim da odem bio gde. Samo, ako je vazdušara, napraviš par pauza više i to je to... Malo mi je trebao ispustni ventil, pa sam putopis k´o knjigu napisao, nebi li se malo oraspoložio. Nije mi bilo teško, jer sam uživao dok sam to radio. Hvala svima na veoma prijatnim komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis sa velikim sam uzivanjem sve ovo procitao, ja sam u Septembru bio u CG. Sve ovo sam uglavnom proso pa sad dok citam vracam slike ovih lepih predela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Eee baš si mi ulepšao ovo zimsko veče,odličan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 27, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @Cedo11 - Vazi druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Januar 29, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i fotke,ako ti zatreba drustvo za putovanje javi se u komsiluku smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8566 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kad je čovek mlad, skroman, obrazovan i pun života to onda ovako izgleda. Pročitan u dahu, svaka čast. A inače kad pomenu krštenog kuma, moj pokojni kum je iz Lazareva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Pratim! Da nije ovog foruma i putopisa stvarno ne znam sta bih radio po ceo dan na poslu Obavezno se svaki dan na poslu "prošvercujem" barem sa po jednom temom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, perfekcija, procitah ga u jednom dahu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanN 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi beograd 45 blok itd Motocikl: Ktm superDuke 1290, honda deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu ! iz cuga sam prociotao sve i uzivao, fotografije su ti fenomenalne moram da priznam neke sam i preuzio!! Srecno i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za putopis!! svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan e cedo svaka ti dala odlican putopis ili ti lepo pisanije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ja zamisljam svoj prvi duzi putopis. Na more i verovatno solo, jer u maloj sredini tesko mozete naci nekoga koje spreman na iole bilo kakvu avanturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis... jedino što sam na pola putopisao ostao bez pluseva :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 20, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisabon 2 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia leonardo,yamaha virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ,odlican putopis , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako sam tek sad video tvoj putopis ali nema veze. Bravo kralju .... Svaka tebi cast kako si doziveo ovaj put i kako si ga opisao. Jes da nisi popio kafu pred polazak i mozda si zbog toga toliko puta masio skretanja ali recimo da si popio tu kafu umesto caja mozda tvoj put nebi bio ovoliko zanimljiv. svaka cast, skidam kapu, aplauz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 23, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čas' za putopis. Svaka ti se dala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...