Jump to content

Moto Zajednica

Na more u Oktobru

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Prince Futong

Одличан путопис, мислим да нисам прочитала живописнији на овом форуму...0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

Svaka cast druze, super putopis!! 1zdravo.gif

Put Andrijevica-Podgorica, kakav bi bio da se vozi u suprotnom smeru? :) uzmi u obzir da je 125cm i nas dvoje, koja je tvoja preporuka? 1moto3.gif

pozz 0takoje.gif

• Drug član, 1292 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10

Cedo druze neverovatan putopis!!Upravo sam ga procitao u jednom mahu,i samo mogu da kazem1care.gif1care.gif1care.gif!

Moram ti i priznati da sam se posteno ismejao na recenice:pet krava i bik,sega-mega......1lol.gif!!A za pad ko zna sto je to dobro,moralo je i to na red doci kad-tad!Sreca dobro se zavrsilo!!

Sve u svemu sve pohvale od srca!!Nismo ni toliko daleko,cuj se sa Acom Pilipovicem pa nek te dovede u nase malo Zmajevo da se zezamo i cugamo,a mozemo se nekad i u Novom sadu naci i to nam je blizu...!!

Pozdrav od Djubreta1zdravo.gif

Hvala drug. :) Samo da otopli, eto mene bajsom kod vas u selo, :)

Bravo. Divan putopis. Sve si dobro skockao i slike i slova. Baš mi se dopalo tvoje pisanije i putešestvije. Izgleda da si vredan i skroman mlad čovek, a što je danas retko. Ako jednog dana budeš putovao u pravcu Valjeva i želeo da svratiš na kafu i pauzu, immaš moj poziv. Telefon o63 502 798. Pozdrav.

P.S. Obavezno upoznati gospodina Pedju iz Kragujevca. Sjajnn čovek, prijatelj i motoraški brat. Posebno vredan, dobar i pošten.

Hvala. Navede me par puta vožnja prema Valjevu, tako da ću prihvatiti poziv za kafu. 0takoje.gif

Svaka cast druze, super putopis!! 1zdravo.gif

Put Andrijevica-Podgorica, kakav bi bio da se vozi u suprotnom smeru? :) uzmi u obzir da je 125cm i nas dvoje, koja je tvoja preporuka? 1moto3.gif

pozz 0takoje.gif

Hvala. Sve se može, kad se hoće. :) Ja da imam apenca, nebi mi bio problem ni sa njim da odem bio gde. Samo, ako je vazdušara, napraviš par pauza više i to je to... 1moto3.gif

Malo mi je trebao ispustni ventil, pa sam putopis k´o knjigu napisao, nebi li se malo oraspoložio. :) Nije mi bilo teško, jer sam uživao dok sam to radio. Hvala svima na veoma prijatnim komentarima. 0takoje.gif

• Svrati ponekad, 106 postova

Odlican putopis sa velikim sam uzivanjem sve ovo procitao, ja sam u Septembru bio u CG. Sve ovo sam uglavnom proso pa sad dok citam vracam slike ovih lepih predela. 0takoje.gif1zdravo.gif

• Drug član, 384 postova

Kad je čovek mlad, skroman, obrazovan i pun života to onda ovako izgleda. Pročitan u dahu, svaka čast. A inače kad pomenu krštenog kuma, moj pokojni kum je iz Lazareva. 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Harley Davidson - FXDWG

Pratim! 1Mina.gif Da nije ovog foruma i putopisa stvarno ne znam sta bih radio po ceo dan na poslu 1zvizduk.gif

Obavezno se svaki dan na poslu "prošvercujem" barem sa po jednom temom.1moto3.gif

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Ktm superDuke 1290, honda deauville 650

Svaka cast na putopisu ! iz cuga sam prociotao sve i uzivao, fotografije su ti fenomenalne moram da priznam neke sam i preuzio!! Srecno i veliki pozdrav 1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Ovako ja zamisljam svoj prvi duzi putopis. Na more i verovatno solo, jer u maloj sredini tesko mozete naci nekoga koje spreman na iole bilo kakvu avanturu. :takoje:

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Odličan putopis... jedino što sam na pola putopisao ostao bez pluseva :takoje: :takoje: :takoje:

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: HONDA VFR 800

Ne znam kako sam tek sad video tvoj putopis ali nema veze. Bravo kralju .... Svaka tebi cast kako si doziveo ovaj put i kako si ga opisao. Jes da nisi popio kafu pred polazak i mozda si zbog toga toliko puta masio skretanja ali recimo da si popio tu kafu umesto caja mozda tvoj put nebi bio ovoliko zanimljiv. :) svaka cast, skidam kapu, aplauz....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja