sashac 8204 Napisano Januar 18, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze popularna cetvorkica,crna,32gb memorije,sim free,ili ti otkljucan za sve mreze.Verno me je sluzio,ali uzeh htc desire 500 sa dve sim kartice,jer me jelte smara da nosam dva telefona.Ima metalni bamper koji mlooogo lep,jedva ga iskopah,i mloogo mu lepo cuci,a moze da posluzi i kao hladno oruzje.Na ekranu se pojavila sa desne strane zuta mrljica,koja je vidljiva kad je bela pozadina.Nema nikakvu funkcionalnu smetnju,vec samo estetsku(nosio sam ga u servis)Kaze covek to je od nekakvog lepka,ima dosta prituzbi.Ne razumem se.Da se zameni ceo ekran trazio mi je 40 evica,ako mi smeta...a meni ne smeta.Ima ogrebotine sitne od koristenja,nista strasno,ali da napomenem.Cenim ga 200 evrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za kvalitetnu zensku skroz crnu moto jaknu u m velicini,koja ima cipzar za spajanje sa pantalonama...Naglasavam skroz crnu,i ne one demode varijante od pre sto godina,sa obavezno full protektorima(laktovi,ledja...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...