brkicNS 139 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje ili pravi, neka se javi na PP, nisam siguran koliko cu se setiti da proveravam ovu temu... Hvala, Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 19, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kada nabaviš,ako nije problem postavi koju sličicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan kada nabaviš,ako nije problem postavi koju sličicu deal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje ili pravi, neka se javi na PP, nisam siguran koliko cu se setiti da proveravam ovu temu... Hvala, Pozz da si samo malo procitao forumeske teme....ii u opciji PRETRAGA kucao pojam....nosaci kofera .......sve bi ti se kazalo samo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje ili pravi, neka se javi na PP, nisam siguran koliko cu se setiti da proveravam ovu temu... Hvala, Pozz da si samo malo procitao forumeske teme....ii u opciji PRETRAGA kucao pojam....nosaci kofera .......sve bi ti se kazalo samo...... ti si bas neki ogorceni forumas... nemas pametnija posla nego da se pravis pametan stalno na svim mogucim temama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Januar 20, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje ili pravi, neka se javi na PP, nisam siguran koliko cu se setiti da proveravam ovu temu... Hvala, Pozz da si samo malo procitao forumeske teme....ii u opciji PRETRAGA kucao pojam....nosaci kofera .......sve bi ti se kazalo samo...... ti si bas neki ogorceni forumas... nemas pametnija posla nego da se pravis pametan stalno na svim mogucim temama? Pa druze jesi li pitao pre koji mesec ko moze da napravi i rekoh ti Seba,a nov kosta 60 eura u radnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na forumu puno tema al ja kad sam sebi hteo ipak je ispalo najbolje fabričko. A za to se javiš pošto si iz NS u radnju kod našeg druga http://www.markone-pegaz.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ko prodaje ili pravi, neka se javi na PP, nisam siguran koliko cu se setiti da proveravam ovu temu... Hvala, Pozz Pa druze jesi li pitao pre koji mesec ko moze da napravi i rekoh ti Seba,a nov kosta 60 eura u radnji... Ja ti slao posle poruke, nisi skontao verovatno... Trazio sam broj ako imas, da se dogovorim sve sa covekom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Januar 20, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ne,nego ti nisi skontao jer sam ti rekao da da udjes u rubriku moto berza i tamo imas ovo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U radnji je jevtinije i lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ne,nego ti nisi skontao jer sam ti rekao da da udjes u rubriku moto berza i tamo imas ovo: http://forum.bjbiker...rs-servis-seba/ Zapravo, okacio sam temu ovde u slucaju da neko mozda prodaje koriscen nosac. Uvek postoji sansa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...