Sr3ck0 2224 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan хвала за информацију! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 22, 2014 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan od kako je madjarska u eu moze i eu drzavljanin na malogranicni prelaz ali hoce da zezaju, ati se onda pozoves na tvoj konzulat u madjarskoj i odma promene pricu-vise puta provereno.backi vinogradi su otvoreni letos i izidjese izmedju morahaloma i starog puta horgos seged,god jedne poznate kafane na velikoj krivini.moze da se produzi u morahalom na put baja seged ili kontra prema toj kafani na pi=ut subotica seged,mislim da je svejedno jedino nema nikog na tom subotickom putu a za baju je guzva..za seged nemora odma da se skrene kog omv -autoput da bi izbego vinjrtu nego moze i do izlaza na kraju segeda gde se iskljucuje za metro ko hoce da ne ulazi u grad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 22, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto čuo da može da se produži posle te pumpe a da se ne plati vinjeta ali nisam bio 100% siguran u to pa sam se isključivao odmah kod pumpe. A ionako idem prvo u Arkad pa mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde lepite vinjetu na motoru da to bude po propisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj post #4 u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Austrija Slovenija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onu foliju za zastitu ekrana mobilnog telefona pa nalepi na vizir. Onda je na tu foliju lako lepiti vinjete i skidati sa nje. Ta folija se isto tako lako skida sa vizira i kosta 200-300din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Februar 9, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može ta folija i za reg. nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 9, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za foliju.Moze tako ko ima vizi i oklop. Sta ko nema kako kaze propis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Februar 9, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Gde lepite vinjetu na motoru da to bude po propisu. SLO - nije tačno definirano. Piše da na vidnome mjestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To sam primetio ,a vinjetu snimaju kamerom.Neću problem sam sebi da pravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Ne, vinjete se ne snimaju, ponekad na naplatnim stanicama (koje se ruše) ili na izlazu iz avtoputa stoje kontrole, koje proveravaju vinjete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 27, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa vožnjom kroz Mađarsku van autoputa. Da li su im česti radari i koliko su tolerantni prema motoristima? Mislim van naseljenih mesta?? Treba da idem do Bratislave, pa čisto da znam na čemu sam Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 895 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine putovao kroz Mađarsku od Bratislave prema Balatonu in dalje do SLO granice samo magistralnim putevima - ni jedne kontrole..pravo da kažem, ni neznam kako izgladaju Mađarski policajci. Godine 2010 provozao se 4 dana okolo Balatona, Veszprema...isto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 28, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru. Ima li još neko iskusava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz madjarsku do poljske preko nacionalnog parka i sve magistralnim putevima. Nigde nikog od organa reda i mira. Jedino sto se trudim da vozim po propisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kroz madjarsku do poljske preko nacionalnog parka i sve magistralnim putevima. Nigde nikog od organa reda i mira. Jedino sto se trudim da vozim po propisima. To sto ih ti nisi video ne znaci da oni nisu tu negde sa strane u senci. Dosta puta kad idem u Srbiju idem selima a ne auto-putem. Nekad ih ne vidim i mislim da ih stvarno nema. Jedan sat iza mene prijatelja navataju radarom. Ponekad ih vidim po tri patrole u tri sela...?! Ko ce ih znati...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 29, 2014 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan isao cesto na keleibju pa na balaton i po centralnom i zapadnom delu madjarske, i prema becu i putevi su dobri osim u ovom juznom delu do puta dunavfeldvar keckemet,dunav-autoput,put nema rupa ali ima vagaza koji bas vazu, ko nije isao mislim da nikad tako velike nije video i to na desetine kilometara,autom ko da vozis camac, cim ides preko 80,motorom nisam isao ali mislim da moras da se ubodes nemako izmedjujer moze da te katapultira,to je sve ostalo jos od nasih nsankcija.I na magistralnim putevima postoje vinjete ali samo za vozila iznad 3,5 tona.U bugarskoj je obavezna vinjeta za sve magistralne puteve i to za sva vozila -ko neki harac za upotrrebu,Pandura generelno nema osim u blizinama autoputa,kod juznog balatona ima ogromna stanica za saobracajcima i desetinama kola, a najvise se mora paziti na izlazu iz kiskunhalasa na severr kod jezera i sumice na velikoj krivini u sumi cesto stoje i snimaju ,mislim da je tu najgusce,.U kiskunhalasu malo pre tog jezera ima velik hondin moto salon-vredi stati videti nove motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 30, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...