Jump to content

Moto Zajednica

Backa Palanka

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 430 postova

Juce 16.01.2014 u Backoj Palanci sahranjen je nas prijatelj i brat Laza Danilov-MA/O/TORAC.Preminuo je od posledica pada sa motora u blizini celareva.Kako je doslo do pada,neznam.Neka su ti brate siroki nebeski putevi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Danas sam planirao da postavim temu.

Ispratili smo na vecni pocinak naseg Lakija, coveka velikog srca, dobre duse, iskrenog drugara, i jednog od najstarijih bajkera u nasem kraju.

Zvao me u ponedeljak da me obavesti da organizuje moto druzenje koje je planirao za veceras (petak 17.01.) jer je zeleo da se okupimo, druzimo, zezamo, a okupio nas sve juce na groblju :'( .Tuga.

Vozio je zadnjih godina Yamahu FJ 1200 i sa njom je zavrsio svoju karijeru.

Laki, neka su Ti siroki putevi Nebeski, pocivaj u miru brate nas!

l9jq.jpg

• Podržavam 2

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Au,divan čovek....upoznali smo ga kada je od Dode kupio Yamahu pre dosta godina.

Laki, počivaj u miru i neka su ti široki putevi nebeski.

• Zainteresovan, 599 postova

E,moj Laki,zadnjih dana od kako sam saznao da si nas napustio ne mogu da se saberem. Ni na sahranu nisam mogao da ti dodjem,ne mogu da svarim da si kupio taj motor od mene. Nisam mogao da pogledam tvojoj porodici u oci. Znam da je glupo,odrasli smo ljudi,ali...

Budi i tamo negde srecan i neka te svi vole kao sto su te voleli ovde. Laka ti crna zemlja.

Blaga leva krivina, a Laki je produzio i od mesta silaska sa asfalta do mesta na kom je lezao ima 100-120m. Kako-zasto niko ne zna, da li su se dva automobila obilazila iduci mu u susret, da li mu je pozlilo tog momenta, da li mu bilo sta zasmetalo mislim da ce ostati tajna.

Bio je pri sebi, prevezen u bolnicu gde je operisan i u toku noci umro :( .

E,moj Laki,zadnjih dana od kako sam saznao da si nas napustio ne mogu da se saberem. Ni na sahranu nisam mogao da ti dodjem,ne mogu da svarim da si kupio taj motor od mene. Nisam mogao da pogledam tvojoj porodici u oci. Znam da je glupo,odrasli smo ljudi,ali...

Budi i tamo negde srecan i neka te svi vole kao sto su te voleli ovde. Laka ti crna zemlja.

Druze, znaj da je uzivao u svakom kilometru na tom motoru a za sledeci je govorio da ce biti Hayabusa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja