Valjevac 4 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako ima neko ili zna gde moze da se kupi, molim vas javite mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 15, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku.Kako to izgleda??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan sad cu pogledati dal ima neka priblizna slika na netu posto mi nije tu rucica...u sustini je standardna za 2 sajle... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto, samo plasticno ovo http://www.mortchmotor.com/image/cache/data/brake/bserieshandlebarright-500x500.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 15, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Зови њих, то је увозник... Клик Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Januar 15, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru, pokusacu sutra da ih dobijem...mada nigde u katalogu nisam uspeo da nadjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Januar 16, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na odgovorima, nasao sam od suzukija DR, malo se preradi i to je to, ako nekome bude trebalo u buducnosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...