PaunX 22 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sumlja,molim bez prici kako moze dodji do ispale. Izvinjavam se, necu vise komentarisati. Komsija Jes komsija, al' je verovatno od onih koji ti pominju kravu... :-P Nego, koliko smatras da bi mogao izdvojiti za ratu? Poslao sam ti PM,ako nisi video koji slucajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan ti brate imas previse otvorenih tema srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ti brate imas previse otvorenih tema srecno Lose je u cemu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan PaunX, sačekaš još 10 meseci do punoletstva pa moš da potpišeš neku ćagu za kupovinu na kredu A onda sačekaš još koju godinu zakonski uslov pa sedneš na nešto preko 400ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko o toga da je lose,ali sve imam utisak da zaludjujes ovaj narod ovde koji je stvarno dobar i koji hoce da pomogne.nista licno,nista uvredljivo,samo komentarisem,srecno sa kupovinom i da mnogo kilometara predjete vas dvojica S`postovanjem, Zomilly 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ko sumlja,molim bez prici kako moze dodji do ispale. Izvinjavam se, necu vise komentarisati. Komsija Jes komsija, al' je verovatno od onih koji ti pominju kravu... :-P Nego, koliko smatras da bi mogao izdvojiti za ratu? Poslao sam ti PM,ako nisi video koji slucajem. Imas i ti PP. :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Januar 10, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad da prokomentarisem i ja. Probao sam i ja to na rate. Ponudim kolegi otplatu na rate, padne dogovor. Ostavio svoj motor kod njega na prodaju, potpisao ugovor (overili u opstini) na vecu sumu nego dogovorenu, a usmeno dogovorena veca suma nego sto ga je kolega oglasio (kamata valjda), rok otplate 11 meseci... Posle 4 meseca kaze covek, 1000€ ili vrati motor! Ruku na srce, nisam do tada dao ni jednu ratu ali racunao sam da bar deo vrednosti (ako ne i pola) vec stoji kod njega (moj motor)... Okrene se čunak kod čoveka lako. Ako ne verujes drugima veruj sebi pa rate skupljaj u carapu, koliko si ih zamislio zavisi od zelja. Jedna sezona nista nece promeniti, a motori ce biti samo jeftiniji. Do tad ces biti em pametniji em bogatiji za sacuvane pare. E da, motor sam vratio, pocepali ugovore a ja se slatko vozim na svom starom motoru! I sretan sam sto se nisam zaduzio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad citam temu i vasa razna iskustva.....i nije mi jasno kako neko moze da da zadnji dinar iz dzepa za motor ili auto,ja ako kupujem nesto uvek gledam da mi posle kupovine ostane neka svota novca,jer ne mogu sebi da dozvolim da ostanem bez icega u steku... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1717 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da ceka neka ceka i sakuplja, ja recimo ne mogu i krajem januara cu kupiti mz od 200 e, nemam za skuplji a motor moram da imam u dvoristu. Takodje mislim da nije nemoguce kupiti na rate samo pored procene motora moras i coveka da procenis i pri takvoj kupovini je suzen izbor motora jer nece svako tako da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brat brata zajebe a kamo li ovako nesto.Nemas pare,nema robe.Garancija moze ali koju garanciju da das?Obicno je garancija veca od robe koju kupujes.Mozda mislis i nesto do par stotina evra,pa te niko nece juriti za to ili ces moci da otplatis.Sve u svemu,suvise si tajanstven a zelis motor na rate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...