Mrva 541 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo motorce, sa srecom da sluzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 3, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan a pazi,ima jedna za delove,doduse sam agregat...mislim da je tipa nesto..120e...ram nema..ima ali ........poseckan... Ma ram ćemo da napravimo pa na trke oldtimer-a: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam u Srbiji postoje dve kompletne CB360G... + 1 agregat,,,,, Model cb250g,,,,, koji je indentican ima 5 komada + 1 nekompletna u Republici Srpskoj(znam sve vlasnike i sve su u odlicnom stanju) Nisam siguran ali sam negde procitao da ih je koristila francuska vojska i da je bila motor policije u par nemackih gradova)Ja sam pokusavao da se u klasiku trkam sa mojom CB360,,,,, Ali u konkurenciji cvaja , kawasakija z400,,,, yamahe sr500..rd400...xs500 ,,Honde CB450,,BMW r50|5..... cb360 nije imao nikave sanse,,,,(((( Buducem vlasniku zelim ga lepo sluzi ,,,, a u isto vreme da ne nasrne BRUSILICOM na staricu,,(HONDU) Sve cestitke za kupovinu zaista lepog motorcikla..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 4, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan E moj prezimenjace.....,dao sam sinoc drugaru kolekcionaru tvoj broj....covek hteo samo da vidi motor,rekao sam mu da je prodat... eventualno da poprica sa tobom o delovima i sl....... Dobio bi 3x vise para odmah ( poneo covek pare da ponudi tom sto je kupio od tebe) , ali si toliko arogantan da neces ni sa kolegom da popricas. Ne prodajes Bimotu, ima jos ljudi koji imaju kolekcionarske primerke , ali smo svi ljudi i drugari da se vidimo, popricamo, druzimo.... Živeli! jedna koju sam radio http://postimg.cc/image/hq8oh22ff/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E moj prezimenjace.....,dao sam sinoc drugaru kolekcionaru tvoj broj....covek hteo samo da vidi motor,rekao sam mu da je prodat... eventualno da poprica sa tobom o delovima i sl....... Dobio bi 3x vise para odmah ( poneo covek pare da ponudi tom sto je kupio od tebe) , ali si toliko arogantan da neces ni sa kolegom da popricas. Ne prodajes Bimotu, ima jos ljudi koji imaju kolekcionarske primerke , ali smo svi ljudi i drugari da se vidimo, popricamo, druzimo.... Živeli! jedna koju sam radio http://postimg.cc/image/hq8oh22ff/ Vidi prezimenjace, ovaj komentar ti je potpuno promasen i bezvezan jer si tom tvom prijatelju dao potpuno pogresnu informaciju da prodajem Hondu CB 350 Four sto je potpuno drugi motor od ovoga sto ja prodajem.Dalje ja sam sa covekom potpuno normalno pricao i objasnio da je motor rezervisan i da za sada nema sta da se gleda jer sam covek koji se drzi dogovora, a sa druge strane porodajem potpuno drugi motor.Ako druga strana ne ispostuje dogovor ja cu to ovde i napisati pa prodaja ide dalje.Vrlo jednostavno. Pozdrav! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 4, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se ne mesam u oglase, drago mi je da si prodao motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi chudno da ovakav motor po ovakvoj ceni nije prodat u prva 3 dana.. to crank chestitke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Januar 4, 2014 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ,dao sam sinoc drugaru kolekcionaru tvoj broj.... Pa i ja sam kolekcionar, ova Honda mi je prvi motor u kolekciji! Pored nekoloko plastikanera (mada, kad im skineš plastike skroz su od metala). p.s. lep "four"!! Jel još kod tebe? . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 5, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tuča, tuča Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ,dao sam sinoc drugaru kolekcionaru tvoj broj.... Pa i ja sam kolekcionar, ova Honda mi je prvi motor u kolekciji! Boze, kako lose uticem na ljude.... A videIi smo se samo jednom u zivotu...?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan MOTOCIKL JE PRODAT! Hvala svim clanovima na pozitivnim komentarima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...