SQTR 656 Napisano Januar 1, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumasi, evo nakon 5 godina provedenih na forumu resio sam da predstavim svoje novo “Ja” u svetu motociklizma: Iz ranijih epizoda me se mozda secate kao “Beverlysta” koji je jahao belu crtu 6 godina stedeci vreme provedeno u saobracaju na ustrb porodicnog zivota. Sad kad su mali postal malo veci vreme je da se nadoknadi uzivanje izostavljeno na prethodna dva tocka. Resio sam da to uradim u velikom stilu sa ne tako velikim motorom u poredjenju sa ostalim Adventure bajkovima.Nisam verovao da cu motor birati po velicini, bezmalo kao cipele. Prvo sam u Hondi probao NC700, koji vazi za dizelasa medju novim modelima sa niskim momentom, tezistem i odlicnim kapacitetom za odlaganje opreme. Jedino sto sam mu zamerio je moja visina od 180 i nervoza na niskim obrtajima. Tacno mi je falilo 3-5 cm visine da se osecam “saliven sa masinom”. S obzirom da se sve desava u Septembru, nisam bio u prilici da probam rasprodatu CB500X, koja lici na 700NC ali ima malo agresivniji izgled. Bez obzira na to, bio sam siguran da je ona “moj broj” tako da sam je pazario preko telefona u NS gde me je cekala kao test motor sa malih 1500km ali uradjenim servisom i registracijom do Juna 2014. jedini beli na trzistu pored nekoliko crvenih.Pricu delim sa vama na nekom skupu ili u drugoj temi. Epilog je Bela CB500X u garazi, na moje ime sa vec ugradjenim crashovima kod Sebe(za svaku preporuku) i predjenih 50 km medju mojim nogama sto bas nije dovoljno za prve utiske. Sad se polako opremam i spremama za zajednicke ture i suncanje uz kafu! Pozdrav svima i Srecna vam nova 2014! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 1, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor Neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 1, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na kupovini novog motora, da te dugo i lepo sluzi. Ako se ne varam, do pre neki dan sam je zatekao u polovnim automobilima, N.Sad. Super motorce. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 1, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Modernizirana klasika. Dobar motor. Uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 656 Napisano Januar 1, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala.. Jeste bas moj je bio na polovnim.. ali im je ostao samo crveni, ovo je bilo suvise dobro da bih odustao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, ne moze da omane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duracell 3 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju i veselju da te sluzi! Ja sam ga kupio pocetkom sezone, tek nesto vise od 4000 km sam presao, ali sam prezadovoljan. Ispunio je sva moja ocekivanja. Fali mu par konja i malo "drskosti" koje je bilo na Hornetu ali i meni fali stosta pa, nekako, kompenzujemo : ) Ja sam se nosio mislju da kupim original "barove", ali mi se vise svidja Sebina cena, pa ako ga toliko hvalis, mozda je vreme da ga obidjem. Jos jednom, svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1626 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao .Srecna nova i sve naj .Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao na forum lep pocetak 2014 zelim ti puno sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 656 Napisano Februar 10, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sa zakasnjenjem, takodje i tebi sam ili u nasem drustvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki komentar za motor posle par meseci da li je ispunio tvoja ocekivanja dosta mu je slucna cena kao i xj6n koji ima 4 cilindra pa se lomim? Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 656 Napisano Mart 31, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem, nisam se nesto navozao ali sam vrlo zadovoljan izborom. Sto se tice zvuka 4 cyl tu nema dileme da je lepsi i osecaj je bolji.E sad, ja nisam nesto hteo da idem daleko sa parama jer sam znao da se apetit otvara polako sa kupovinom motora, cena motora je samo pocetna stavka pa sam ostavio lufta za nadogradnju i opremu.Ja sam imao Fazera u glavi cak i jednu XJku..hmmm vozeci Beverly 6 godina mislim da cu za dogledno vreme biti srecan sa svojih 500cc. Uzmem ponekad od druga XJR1300, strasan je ali..., na kraju moras da probas i jedan i drugi da bi znao sta te ini srecnim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, cackam fo forumu trazeci iskustva i zapazanja kolega koji voze cb500x ili nc750x, pa naletih ovde. Ako moze neki info kakav je cb500x po nekim osnovnim pitanjima? Inace visok sam 175cm, i imam blizu 100kg, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...