GhostMile 4614 Napisano Decembar 28, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daklem ovako, Danas sam bio u mojoj lokalnoj prodavnici moto opreme u potrazi za jaknom. Otisao po neki Dainese sa pormocije za pola para (250 e akcijska cijena). Pogledao, odusevio se kvalitetom, probao, super, ali nema otvore za ventilaciju i mogucnost stezanja oko kukova. Znaci nista. Potrazih i moju trenutnu jaknu iz naslova teme, kao sto sam se i pribojavao, nema.... tj. nema u M,L,XL i XXL, ali zato vise dvije u S velicini. Ono sto nisam mogao da povjerujem je cijena koja prikacena. Ja sam moje placao na akciji oko 160 ili 170 eura (snizene sa 300), a na ovima visi cijena od 60 eura. Ono sto ja znam 1000% je da je ta jakna bolja od ove Dainese sto mi nije bila sudjena, a da je cijena prosto nevjerovatna. Cak i one OTW, Held, i neki ubi boze krsevi su skuplji. Ova jakna se vise odavno ne proizvodi (nazalost). Spidi je propao, pa su ga kupili neki drugi. LM, kome treba jakna u S velicini sa sledecim karakteristikama, neka se javi, pa da se izorganizujemo: - vodonepropusna (bez kabanice od Kelna do Ljubljane non stop kisa - no problem, doduse na oklopljenom motoru) - protektori na laktovima, ramenima i ledjima (dokazani) - vadljiv zimski ulozak - mogucnost stezanja rukava izmedju lakta i ramena (protiv flaprtanja) - isto oko kukova - otvori za ventilaciju kad je vruce (6 komada, vrlo bitno kad je vruce) Dusa me boli sto ne nadjoh jedan L za sebe , pa sam morao da otvorim ovu temu da bar pruzim sansu nekom od nas da dobije vrhunsku jaknu za nikakve pare. Taj neko mora biti majusan, mozda neka dama ili neki Horge... Jakne ovako izgledaju, crvene (ovo su moje dvije, kad sam tek kupio drugu): 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Decembar 29, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javljam, da me ne bi tukli Ako je do sada nije neko drugi zapljunuo, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javljam, da me ne bi tukli Ako je do sada nije neko drugi zapljunuo, naravno. Nije je niko zapljunuo do sada. Napominjem jos jednom da se radi o S velicini, sto je dosta malo. To je vjerovatno i razlog sto jos vise u shopu. Gligo, pretpostavljam da nije za tebe. Ako si ziher, ja mogu otici u utorak u shop i kupiti jednu. Danas i sutra ne rade. Oko dostave: Ja cu dole u februaru (ako bog da), a ima i nekih 90% sanse da ce ici neko drugi mnogo prije. Jakne mogu da se "preuzmu" sledecim lokacijama (u zavisnosti ko i kako bude isao): - - Beogradski aerodrom - Beograd - Sremska Mitrovica (eventualno) - Kragujevac (eventualno) Pazi kad razmisljam da kupim jednu za malog od 8 godina, da ga saceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Decembar 29, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 29, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo kolegijalno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna je "zapljunuta". @herman Hvala na pohvali. Dodju mi kao kucici koje treba udomiti u prave ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja idem za Holandiju sredinom januara, 13 do 20 tacnije, pa bih mogao i ja da donesem jaknu za Bg. Rekoh drugarski cisto da se ponudim kad me put vodi tuda. Pozdrav Ivan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim ovaj model jakne,imam ga vec drugu sezonu i stvarno vredi koliko god da kosta ! Vozim je na enduru i nikakve zamerke nemam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 29, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim ovaj model jakne,imam ga vec drugu sezonu i stvarno vredi koliko god da kosta ! Vozim je na enduru i nikakve zamerke nemam ! Mislim da sam te zapazio na nekoj slici u njoj. Kupio novu u Srbiji? Koliko si je platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 30, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio pre pet godina crnu sa sivim i belim ali r2 ,jos je bolja i lepsa od r, tek kad kupis neki vrhunski komad opreme onda vidis da ono sto si mislio da je dobro je ustvari daleko od toga.Ovh dana se vozam u njoj ,akad hodam tolko dobro stoji da 99% zenski od 14-54 neskidaju pogled, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Decembar 30, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvali. Dodju mi kao kucici koje treba udomiti u prave ruke. Da je sto vise kucica u 2014! I macica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ih danas obe. Jedna ide Gligi. Druga ceka novog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ziv nam bio Mile !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Decembar 31, 2013 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Legendo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ipak biti batina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim ovaj model jakne,imam ga vec drugu sezonu i stvarno vredi koliko god da kosta ! Vozim je na enduru i nikakve zamerke nemam ! Mislim da sam te zapazio na nekoj slici u njoj. Kupio novu u Srbiji? Koliko si je platio? Kupio sam je polovnu u Srbiji, 120e pre 3 godine ja mislim...tad sam je nasao po ceni od 250e na stranim sajtovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Januar 5, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih se prijavio za drugu ako nije prodata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...