nordi 362 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari !!! Neki od vas znaju da se bavim fotografijom u slobodno vreme. Iako je to bilo sa kompaktnim aparatima, bio mi je najomiljeniji hobi. Sada je sve to preslo na jedan visi nivo jer u rukama imam drugaciju zverku. cisto ako nekoga zanima, aparat je Canon eos 550D sa 28-105 3.5-4.5 ( II serija ) Prilazem link od portfolio sajta. Lakse je tako i bolje za pregledanje. Naravno, kritike su pozeljne ( iskreno vise bih voleo da cujem sta ne stima nego ono drugo sto se redovno cuje ) Nadam se da ce te uzivati ... Marko Radovanovic Photo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 28, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo volim tvoje fotke, bash mi drago da si i ovde okachio Samo nastavi tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mina Znas da hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su fotke. Priroda sjajna. Tu mi se najvise dopao pogled sa vrha na put, takodje boje na maglovitoj sumi i na poslednjoj 'nature'. Vucko na snegu (prvi) mi je najbolja fotka (od svih). Jedina koja mi nesto ne stima je kada trci kroz sumu ka tebi (nije mi dovoljno ostar, ili je mozda omasio fokus). Jos jednom, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Draza84 U pravu si za sliku u sumi, bilo je povuci potegni. Nisam smeo da idem previse sa ostrenjem pa sam ostavio tako kako jeste. Hvala na komentaru. Posle nekog vremena cu da sagledam situaciju i primenicu izmene. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 30, 2013 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za slike...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova svima !!! Za 2014 moram biti 10x bolji. To mi je cilj kod fotografije. Videcemo koliko cu nivoa preci. Sve najbolje !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...