Pablo 1920 Napisano Maj 18, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo li preko vikenda da idemo do Vrsca? Predlazem da idemo u Subotu, a videcemo tamo da li da idemo i u Nedelju... Polazak bi bio ispred Igorove garaze pre podne, a vi predlozite tacno kad treba krenuti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 26, 2005 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, nismo isli u Vrsac. Meni je CBR bio neregistrovan tog vikenda (jer mi se iskomplikovalo pred kraj te nedelje, pa nisam stigao da ga tad registrujem), a ostali nisu mogli zbog obaveza da odu i pogledaju trke. Cujem da je u Vrscu bilo sjajno i da je bilo mozda najvise motora na jednom mestu do sada kod nas. Sad mi je jos vise krivo sto nisam isao... Ali dobro, bice jos dana za mejdana Dirty, aj okaci nam neku slicku ako imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...