ropeboy 2 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: suzuki srad 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav . Prijatelj vozi gsxr-a 750 1992 godina. Motor dobro pali,dobro ide,nista ne lupa u masini i kad je u velikim obrtajima pa se pusti gas onda zadimi. Problem je u tome sto nema nikakvih problema sa motorom osim sto je na 4000 kilometara potrosio 10 kila ulja. Zanima me kako . Molio bih neki savjet ako netko zna sta bi mogli biti i isplati li se popravljati prije nego sto se rastavi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5327 Napisano Decembar 19, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na 4000 km potrošio DESET litara ulja? Da nije lapsus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ropeboy 2 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: suzuki srad 750 Prijavi odgovor kao problematičan da da. kad prebroji boce od ulja u garazi i one sto je odmah bacao kad naspe ulje ispada 10. znam da zvuci nemoguce. ubijao ga je s pucanjem i blokadama i skoro STALNO gas do daske. nista slicno ovome nisam vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 19, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno otisle karike tj motor zreo za specijalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom potrosnjom ulja ne verujem da radi normalno.Mora pokazati jos nesto ili nije dobro prebrojao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Decembar 19, 2013 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan da da. kad prebroji boce od ulja u garazi i one sto je odmah bacao kad naspe ulje ispada 10. znam da zvuci nemoguce. ubijao ga je s pucanjem i blokadama i skoro STALNO gas do daske. nista slicno ovome nisam vidio Pa šta onda pitaš, izjebali ste ga. Sada treba spustiti agregat sa rama otvoriti i napraviti popis delova za zamenu i izmeriti tolerancije. Nadajmo se da je donji deo dobar, glava i klipna grupa ce verovatno zahtevati reparaciju. Ako se isplati i postoji racunica ili skarabudziti i prodati nekom da se veseli Ne podrzavam i ne opravdam, ali uglavnom sam takve sretao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...