dragan026 22 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je fenomenalan odusevio sam se citajuci isti,sve u svemu sa dobrim drugarima mozes i na kraj sveta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli ste na jug prvog poluostrva u Pefkohori, a noćili u Paralii . Pogrešili izlaz iz Soluna ili ste baš tako hteli Kako je Paralia u Grckoj i naziv i putokaz za svaku plazu a ne samo za mesto kod Katerini a udaljeno u jednom pravcu nekih 70-80km od Soluna jeste li vi sigurni da ste zalutali u tu Paraliu na putu za Pefkohori? Mislim da se zeznes i zalutas 150km tamo i nazad tesko i kolima a ne biciklom, a opet ko vas zna? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 25, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Legende...i ja sam kao mlad imao slicno iskustvo zvano "dosli smo na ideju da krenemo na turneju"...samo vozom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @ledu da objasnim opet posto vidim da vam nije jasan taj nas put na Halkidikiju!!! Kas smo izasli iz Soluna nismo skrenuli levo prema Epanomiju,nego smo samo cepali pravo i zavrsili u Paraliji beach!Sutradan se nismo vratili ka Solunu niti smo nastavili putem kojim smo dosli nego smo se popeli gore na neko brdo i pokasavali da nadjemo taj Epanomi prolazivsi kroz neka brdovita naselja pa smo se tu malo gubili i nasli smo konacno Epanomi,i onda iz njega smo isli ka Pefkohoriju!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Sledi nastavak avanture!!! Posle kumovog romanticnog pozdrava sa staricom nastavili smo dalje putem... Usput smo nailazili na jako lepe vocnjake na kojima se gajilo ogromno i prelepo grozdje!!!Zastali smo pored nekog puta da kupimo malo grozdja kod nekog coveka koji ga je prodavao pod nekom nastresicom!!Sa prodavcom je bio i jos jedan covek u plavomprisao sam njemu i pitao da li mogu da uberem jedan grozd iz vocnjakka pored nas, on mi je neprijatnim tonom odgovorio da mogu,ali cu morati noc da provedem u stanici!!!Nista mi nije bilo jasno,i tek onda sam ugledao Pandurski motor iza nastresice marke Aprillia i shvatio sam da sam pricao sa pandurom!Nije bio bas prijatan!!!Kupili smo grozdje od prodavca i krenuli dalje... I dok smo tako cepali putem uz more dosli smo do Nea Moundania gde smo skrenuli, i iz Halkidikija polako smo presli na prvo poluostrvo Kassandria i uz more nastavili ka Pefkohoriu... a usput smo prolazili kroz razna mesta gde smo i malo gurali bajseve na uzbrdicama kako bi sacuvali i to malo snage sto nam je preostajalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih 50 km kum je imao opasnih problema sa zadnjicom,moglo mu se videti na licu verujte mi..... Jednog trenutka sam poceo da ubrzavam misleci da cu pobeci ostatku ekipe,ali nije mi bas uspevalo zbog umora i bicikla koji je imao samo 12 brzina I dok smo tako sve blizi i blizi bili ciljnoj tacki opet uspon koji nismo mogli da izdrzimo na bajsevima pa smo morali da guramo iste pored nas... i onda drage kolege 30-tog Jula negde oko 16:00h ,posle putovanja koje je tralalo 6 dana uz predjenih 935 km konacno dolazimo do table Pefkohorija i sledi neverovatno slavlje... Zaista smo bili presrecni kad smo stigli!!Odlazimo zatim odma na plazu i kupanje do mraka.... Tu noc smo prenocili na plazi,jer smo tek od sutradan imali rezervisan smestaj u nekom hotelu tako da smo taman stigli na vreme!!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan 7.DAN Budjenje samostalno ,posto smo konacno stigli na zadato mesto.... Zatim smo otisli do naseg hotela,uvezali bajseve ispod nekog stepenista i konacno videli krevete posle 7 dana!!Necu vam pisati sta smo tamo radili,samo cu reci da je bilo vrhunki uz mnogo mnogo piva kod nekih od nas... malo sam i vozio motor tamo kako bi smirio strasti prema istom,Kawasaki ZX6-R JE U PITANJU,UMALO NISAM ISCUPO TU IGRACKU KOLIKO SAM GA SPUSTAO KAD BI DOSLA KRIVINA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Posle ove lude avanture nazad smo se vratili autobusom jer su nam godisnji odmori bili pri kraju!!rasklopili smo bajseve i ubacili smo ih u prtljaznik pozadi!Tako smo putovali do Beograda,zatim vozom do Novog Sada,i opet biciklovima do naseg sela!! Kad smo stigli u Novi Sad negde oko 08:00h,pozdravili smo se sa kumom posto on od pre par godina zivi u Novom sadu,a zatim smo ja,Daca i Steva totalno opustenim tempom krenuli ka Zmajevu.... Konacno kad smo dosli u nase malo selo,vracamo se na mesto sa kog smo posli a tamo prava festa sledi... Naime Mile i njegova zena Buba su nam priredili docek kod njihovog kioska uz muziku i pivo sa jos par drugara...Odma ide slikanje,grljenje,cestitanje,milion pitanja i sve ostalo... I dok smo tako pricali moram da priznam da smo se svi prisutni dobro napili,bilo nas je nekih i u kanalu pored....bilo je i padanja sa motora(u mestu),paljenja gume,ispecenih listova na vruc auspuh itd... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako na motor bez Fila papuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Decembar 25, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan I da polako ovaj putopis privedem kraju!!Jednom recju nezaborano!!!Mnogo smo toga videli i prosli,bilo je umora,bolova,phihickih padova ali zapamtite sa pravom ekipom sve je lako!!!! Ko zna, mozda opet sledece godine ova ekipa krene na neku ovakvu avanturu,poceli su predlozi pa cemo videti gde cemo otici..... Ako mislIte da sam ja posle ovoga neki iskusan biciklista,verujte mI da nisam!!Samo sto sad na biciklo gledam na drugi nacin!!!! Kod god zeli da proba ovakvu avanturu,ja ga toplo savetujem jer je neopisiva!!!! Samo dobra ekipa i opusten stav uz slogan "Lako cemo samo opusteno"!!To je formula za SVAKU avanturu i nema greske!!!!Bilo je tu jos mnogo slika i zanimljivih scena koje cemo takodje pamtiti,ali evo ovo je bio uopsten opis ove avanture!!!!!!! LEGENDA: Glavni junaci teme "BICIKLOM NA MORE U GRCKU 2013" su: Daca:Moj rodjeni brat!!!! 25 godina................................ Steva:Moj i Dacin Ujak!!!!!! 27 godina........ Kum Zokac:Moj dugogodisnji najbolji drug!!!!!! 25 godina................ Ja:Najveci ludak medju gore navedenim!!!!!!! 26 godina....................... Hvala svima koji su verovali u nas i onima koji nisu!!! Hvala svima vama koji ste citali i onima koji ce tek citati ovaj putopis!!!! Do sledece avanture pozdravlja vas vas kolega bajker Dejan Cetkovic "Djubre"!!!Ziveli i vidimo se -KRAJ- 54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6066 Napisano Decembar 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 25, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura koja se prepricava unucima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno,odusevljen sam. :care: Koliko km/h ste vozili po ravnom,jel ste imali neki dogovor ili ste kao i sve opusteno? Ja imam zelju da krenem ka Zabljaku na prolece,u dobroj sam kondiciji ali i dalje mislim da je to neizvodljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DO SLEDEĆE AVANTURE..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dečki! Dokazali se da se može,itekako. Još sa nešto malo opreme i malo pripreme,vi možete - na kraj Svijeta! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 25, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi carevi svaka vam dala! :care: Za ovde neobican putopis, a sad znamo i kako gledaju na berbu grozdjau tudjem vinogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eka 48 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast mladići!!!Sjajna avantura. (evo i Eka mladji Vam šalje pozdrave) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan DABOGDA PROPUTOVALI SVET KAD STE TAKVI LIKOVI I LAD STE SE NASLI !!! Tesko je naci takvu ekipu prijatelja koji su spremni da isprate jedni druge i svakakvim situacijama !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na pohvalama!!Da smo imali vise para i vremena verovatno bi otisli za Barselonu,sto je i bilo u nekom malom opticaju ali nije ni ovo bilo lose i da,oprostite na pravopisnim greskama i lapsusima tipa "okean" I jos jedna bitna stvar koju sam kasnije ispravio,nismo zavrsili u Paraliji posle Soluna,nego na nekoj plazi Paralija beach!!To su dva totalno razlicita mesta!!Moja velika greska u pisanju!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, ali sa rancevima na ledjima??? Da li sam mator ili sta, meni je gore 2kg. na ledjima nego vetar u grudi ili uspon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 25, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Nezna se da li je gore pun ranac na ledjima ili vetar u lice,a najgore je i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pročitah sve sa uživanjem. Imaćete čega da se sećate i pričate kad postanete matorci - sa ponosom. Ovo je priča pravih bajkera. Svaka vam čast i hvala na domaćem zadatku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 175 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan pravi zmajevi iz Zmajeva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...