Creative biker 1453 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dejane neka je sa srecom! Super kupovina od pravog coveka a boja je ubedljivo najlepsa za Stroma! Zaricu jesi li se i ti pridruzio sveopstoj Bemveizaciji? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 26, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam dužan fotografije motocikla. S obzirom da još nemam svoje, bio sam dovoljno bezobrazan da "ukradem" slike sa putovanja bivšeg vlasnika, koji je član našeg foruma. Nadam se da se neće naljutiti. Inače, zaista se jesam zaljubio u motocikl, a veliku ulogu igra ta narandžasta boja... Koliko sam shvatio, to je jedini primerak u Srbiji sa tom kombinacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Lose si shvatio, ja znam za jos dva u toj boji a to bi najmanje trebalo da te brine, vozi i uzivaj! Nego... jel nas neko zavadi ili je moj prethodni post nevidljiv ili si se uobrazio sto vozis Stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Januar 28, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom pa da požvaće strom kilometre i kilometre asvalta! Ne da mi je značilo da isčitam ovo sve jerbo i ja imam neke dileme u vezi fazera i stroma i kad se ovako čovek lepo informiše smanje se dileme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Nek te sluzi dugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2546 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je,mislim da je pre kolege Žarića boravio u Obrenovcu. Super je boja,ima ih još narandžastih. Neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...