srbenda 512 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan trazio po internetu nagadjajuci ali nisam uspeo jer neznam sta da kucam tacno na engleskom.......radi se o ovom dodatku crnom od plastiike koji se kaci na zavrsetak prednjeg blatobrana (kao sa slike prilozene.... :neznam:uokvireno zelenom bojom,,,, za BANDITA 1200 . Gde naci ako neko zna ili kako se taj deo zove na engleskom.....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 15, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Fender extender ili fenda extenda kako mu tepaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 15, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Тај продужетак за предње крило производи енглеска фирма "Pyramid Plastics". Имају за разне делове мотора, ваљда имају и за твој. Иначе, то (пре)кратко предње крило је у задњим годинама у великој моди. Ем је непрактично, ем је ружно. Да је колега Алекре то имао, или предње крило нормалне дужине не би ми каменчић пробушио хладњак и не би имао толико проблема. Он је наручио па можеш да га питаш за детаље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Decembar 15, 2013 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi od bilo kog manjeg skutera prednje krilo iseces obradis lupis tri nitne ili ukrasne srafove.Ja sam to ugradjivao na gomilu Fazera Bandita, Horneta.Na Ebay nemas jeftiniji od 30-tak eura + donosenje,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 15, 2013 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mi za bmw kupujemo u wunderlch-tu i kosta 36 e, a dobije se lepak i vijci za montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima na savetima i odgovorima na moje postavljeno pitanje..........POMOGLO JE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 15, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ga u Louisu,košta 30 eura. http://www.louis.de/_10bb1e5b238b843fcfb6ab7e1907659bb9/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10009610 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ga u Louisu,košta 30 eura. http://www.louis.de/...tnr_gr=10009610 svaka cast ,,,,,,iskreno nije mi palo na pamet da kopd njih vidim......e jesam skleroza teska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Decembar 16, 2013 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Тај продужетак за предње крило производи енглеска фирма "Pyramid Plastics". Имају за разне делове мотора, ваљда имају и за твој. Иначе, то (пре)кратко предње крило је у задњим годинама у великој моди. Ем је непрактично, ем је ружно. Да је колега Алекре то имао, или предње крило нормалне дужине не би ми каменчић пробушио хладњак и не би имао толико проблема. Он је наручио па можеш да га питаш за детаље. Tako je! Modifikacija koja je preko potrebna, pogotovo onima koji voze u svim uslovima. Ja sam moj porucio iz Engleske, sa Wemota. Deluje komplikovano iako Pyramid Plastics ima dilera u Austriji, mislio sam da je laksa i jeftinija varijanta kupiti ga u nama blizoj drzavi za sta mi je Srecko izasao u susret. Ispostavilo se da bi ta varijanta kostala oko 50 eur, dok je sa Wemota kostalo 22 eur i 10 eur postarine i moram da se zahvalim Srecku koji se iscimao da mi pomogne i kolegi Zogu-u koji mi je svojom karticom izvrsio uplatu Wemoto-u. Naravno, postoji alternativa u homemade varijanti, mada sam hteo da to bude perfektno uklopljeno, kao sto bi fabricki bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...