Surb 66 Napisano Decembar 11, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Izmedju ostalog i Yamahu TDR 125R. hteo bih sledece godine da se umesam u Enduro klan. Moze li da se nameste enduro gume i da se odseta do planine. Da li ce da izdrze amortizeri, posto je masina ista kao na DT 125. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Decembar 11, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi to islo bez problema...nemas upside down prednju viljusku sto e za off po meni veliki plus...Obavezno zbicane tockove,jos kad bi mogao da ubudzis prednju 19-icu...sto je tocak veci...manja je rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moze bez problema, moj drugar vozi godinama tako, maltene na granici krosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 11, 2013 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan bez ikakvog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 12, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam otisao na youtube i stvarno moze. Da li ima da se nadju neke polovne enduro gume za njega. Probao sam da idem po livadama ali mnogo proklizava, pogotovu na uzbrdici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Može i prst u oko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 12, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Može i prst u oko ... Sta je pesnik hteo da kaze. Necu na takmicenje, samo malo da uzivam u prirodi van asvalta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Decembar 12, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Tockove komplet od DT i super ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan nekad bio moj, kidao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zagreva ako se ide prva, druga? Lepa su ti svetla. Od kog su motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 15, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan svetla su univerzalna, ja sam mu ugradio ventilator za bolje hladjenje, mada ti je za brda bolji dt, imao sam na njemu zadnju gumu Heidenau K60, nema gde ne mozes sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je ventilator. Kako si ga ugradio. Da li ga rucno uljucujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan dva veca kulera od kompijutera, mislim da su bila od 12cm precnika, palio sam ih rucno na prekidac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da moze nesto da ohlade ovi ventilatori od kompa. Jesi probao u praksi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan fabrika nije stavila nikakav pa ide , vredi malo, isprobano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FANATIK 4GX 0 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan dva veca kulera od kompijutera, mislim da su bila od 12cm precnika, palio sam ih rucno na prekidac Da li je voda kad bi prao motor i slicno pravila neki problem kulerima , kako su bili namontirani na hladnjak i koji si prekidac koristio ? Hteo bih i ja na mojoj Yamahi da stavim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Mart 29, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ima drug TDRa, moze to gde god hoces da ide...samo polako dok ne nabavis druge gume, pri vecoj brzini zajebano je da naglo zakocis ili da obidjes neku prepreku...ja vozim sa tako nekim losijim gumama (+ manji je motor) pa ume da bude gadno kad pratim nekog krosa i pokusavam da skrecem gde i on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...