Student 763 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima. Posle tri godine cekanja jednog skutera,najzad sam i postao njegov vlasnik. Vozio sam i motore i skutere,al ovog sam sanjao... ... Beverly 250 ie 2006 godiste,kupljen nov u Srbiji,sad ima oko 32000 km... ne znam sta jos da kazem osim da se nadam da ce te me primiti u udruzenje slobodnih skuterasa... Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5809 Napisano Decembar 4, 2013 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ode i Miloš u metrosexualce... gde će ovaj svet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Могао си и ово "Молба" да ставиш под наводнике. ДОБРОДОШАО! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Decembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...ode i Miloš u metrosexualce... gde će ovaj svet... Čika Rajko, mi te strpljivo čekamo da sam sebi priznaš da si naš KoleZa Student - neka te Beverly služi kako si zamislio i naravno dobrodošao Molba je nepotrebna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 4, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,Kolega.Kupio si mnogo ubavo skuterce,kilometre srece ti zelim.Ja kao zaljubljenik u hard old school motocikle,nisam mogao da odolim i jednom po meni najlepsem skuteru ikad napravljenom-Beverly 250 ie Cruise,te ga kupih.I sad uzivam u njegovoj lepoti i prakticnosti a bogami i ekonomicnosti.Mnogo ces da se nauzivas... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eee, svi smo mi nekad voleli Beverly Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Rajko,zar od tebe ovo da docekam! Hvala ti puno,jedini prijatelju. A kleo sam se u tebe,sedeo.si mi u vr' sovre na slavi... Hvala svima na dobrodoslici, nadam se da cu doprineti napredku ove male ali poznate zajednice! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo StudentU, dobro došao među naše redove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 4, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan E Milose... a bio je kul tip... Sent from my XT910 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ... bio je cool tip, je zajebati tip da ne kažem keršme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan E bas me briga za vas,ja sad imam NOVE drugare ;-) Vidite kako me brane i podrzavaju!B-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sa ponosom da promeniš motor u profilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kume, neka ti je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom.. taman da ga vidimo za dedamrazove :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ... odlican izbor makine, nek je sa srecom .... jel ce i ova na Rtanj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene Stavi koju sliku da ga vidimo kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sirimo se i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 5, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh vespa je bila za rtanj,ispod 150kg,jedan cilindar,kurbla i bez plastike pravi motor za off. Ovo malo teze, da ce videti sto i vespa. Vidimo se na dedamrazovima...i na plivanju;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nisko covek moze da padne to je cudo Imao si pravi motor a sad Nek te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Добро Алекса....није баш "са поносом" да промени мотор са беверлијем али шта је ту је.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 5, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan U bre al ste nagnali na mene...ja sam inace poznati svetski putnik motorom pa sam sad se srozao...95% kilometraze mi je u beogradu! A ti Mrva...stigao mi je kamen-kinez i znas kad cu da ti ga dam na probu...;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Decembar 5, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A ti Mrva...stigao mi je kamen-kinez i znas kad cu da ti ga dam na probu...;-) Dosta mi i ovaj moj Napisi utiske na SB kad stignes i isprobas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Добро Алекса....није баш "са поносом" да промени мотор са беверлијем али шта је ту је.... Polako, porašće i on na Maxi 500, mislio sam zato što je sada sektaš pa ono kao ponos i dika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Decembar 6, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Decembar 12, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u našu MALU družinu i nek te služi to sokoćalo(dok se ne navučeš na nešto jače)!!! Idemo u Dedamrazijadu ! Pozzzz:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...