Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 27, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA!!!jel moze fabricki auspuh od honde CBR 600 RR da se nabudzi da zvuci glasnije i mocnije,posto je uzasno tih zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 27, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV SVIMA!!!jel moze fabricki auspuh od honde CBR 600 RR da se nabudzi da zvuci glasnije i mocnije,posto je uzasno tih zvuk! Може, само треба отворити лонац и повадити све из њега... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 27, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan jel mislis na prigusivac unutra?koliko ce se poboljati zvuk?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 27, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Да, пригушивач се извади. Имаће гласнији и мало бољи звук, али ипак неће звучати као прави спортски проточни ауспух.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 28, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze!kontam da nece biti ko sportski auspuh,ali bolje sipati goriva za 300 evrica i obici 10-setak moto skupova nego staviti drugi auspuh!hvala jos jednom,ziv bio!!pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 28, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze!kontam da nece biti ko sportski auspuh,ali bolje sipati goriva za 300 evrica i obici 10-setak moto skupova nego staviti drugi auspuh!hvala jos jednom,ziv bio!!pozdrav! Па није баш 300 евра, толико ти треба ако купујеш брендиран, може ти направити неко у Србији за 80-120 евра... Погледај снимке, прави добре ауспухе за мале паре. Кликни овде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 28, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogme covek zna posao!Cuo sam za njega,ali nisam znao da tako dobro i jeftino radi!Meni bi trebao karbonski top posto mi je auspuh ispod sedista!!!Zvacu ga da vidim okvirno koliko ce me kostati to zadovoljstvo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 29, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imas i Roberta iz Ade vrhunski majstor i pristupacne cene raceada@gmail.com posalji mu mejl i sigurno ce ti odgovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 29, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan kod njega sam i hteo da idem,evo upravo sam mu poslao mail pa cu da vidim kakav je odgovor!Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 30, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Robertom iz Ade,kaze da nema top za moj model i da mu je dosta tesko da ga uradi za moju hondu posto se auspuh nalazi ispod sedista!rekao je jos da prepravka fasbrickog auspuha kod njega kosta oko 60 evra,ali ja sam ipak za varijantu da stavim nov protocni top!!! Gde se nalazi Andjelow???svidjaju mi se njegovi radovi pa cu najverovatnije kod njega raditi auspuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 30, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Andjelo je iz Bele Crkve 063 8060818 ili andjelow@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 30, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Vuk mi je poslao njegov kontakt,samo sto nisam znao gde se nalazi!!taman na prolece da protegnem moju ljubimicu do Bele Crkve i da je castim novim topom!Zasluzila je!!!!!Hvala vam obojici na informacijama pa se vidimo i cujemo na nekim novim temama!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...