Jump to content

Moto Zajednica

Koji je ovo motocikl?

Recommended Posts

• Ne silazi, 5554 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Đenka je vozio italijanski SERTUM 500 i taj motor sam video u Rakovici pre 10-ak godina, cekao je na restauraciju u jednom dvoristu.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6561 postova
  • Motocikl: konzerviran

Rieju je otkupio pravo od Malagutija da proizvodi jedan od najpopularnijih (barem u Italiji) skutera...Phantom f12. Mozda i neke druge modele za to nisam siguran, njihovu varijantu Fantoma sam video.

Na prvu loptu velika vecina ljudi, sto zbog imena, sto zbog dizajna, ima asocijacije na daleki istok, ali grese. Ova spanska firma prilicno ozbiljno pravi svoje proizvode i u velikom broju slucajeva je ugradjen Minarelli agregat, poznat kao izuzetno pouzdan. Plus za njega postoji i gomila "budz" opreme pa se moped (bilo koji od 50ccm) lako napravi da bude mnogo brzi. Cena se shodno tome bitno razlikuje od cena kineske sabrace. Prosto receno skuplji su...ali i bolji.

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx

Rieju se proizvodi u Spaniji i u to sam 100% siguran jer sam radio u jednom lokalu pored kog su se prodavali bas ti skuteri.Sto se kvaliteta tice nisam bas siguran ali mi deluje da nisu nista bolji od kineskih varijanti,bar po kvalitetu maski,guma,amortizera i zavrsne obrade.O masini ne mogu nista da kazem jer neznam nikog ko ga je imao ali znam da su cesto dolazili na servis ili popravku.Konkretno ovaj sportski model nisam video uzivo osim na jednom sajmu u BG-u ali sto se tice skutera nebih nista posebno ocekivao za cenu od 550-600e (nov) koliko je kostao jedan od najprodavanih.

bikepics-2274444-full.jpg

• Svratio...., 343 postova
  • Motocikl: Imam

Đenka je vozio italijanski SERTUM 500 i taj motor sam video u Rakovici pre 10-ak godina, cekao je na restauraciju u jednom dvoristu.

Video taj Djenkin SERTUM 500 proletos u Rakovici.... jos uvek nije restauriran. Nije u dvoristu vec u jednoj radionici valjda jos uvek ceka....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja