bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan evo u jesenjem delu sezone sasvim slucajno postadoh vlasnik nove honde cbr 600f nakon YAMAHA FZ6 koja se pokazala perfektno nadam se da nisam promasio u kupovini . Utisci posle par stotina kilometara su fenomenalni nadam se da ce tako i ostati. Zamolio bih sve koji imaju saznanja da mi malo pomognu i skrenu paznju na odredjene stvari u vezi novog motorcikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 25, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kupovini , puno bezbednih kilometara http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21972-tema-za-sve-honda-cbr-600-ljubitelje/page__p__391054__hl__tema+za+sve__fromsearch__1#entry391054 evo tema za sve cbr modele pa pokusaj tamo da pronadjes sta te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2626 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1630 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom U Motoreviji osvojila prvo mesto na testu na 50 000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1782 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1028 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hajde pisi bas kada stignes, bas me interesuje nesto vise o novih CBR-Fovima i okaci koju sliku motora Neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan za slike mora da sacekamo prolece ali evo neka sa neta nema razlike sve je novo a sto se tice samog motora koliko mi se cini to je HORNET sa oklopom i malim izmenama repa nego kako da ubacim slike nesto se ovo promenilo xe xe xe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Novembar 25, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se zahebo nikako. Motocikli se dele Japanske i ostale, a Japanski na Hondu i ostale. Lep primerak, nema sta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 25, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan , eto ukratko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan neko je pomenuo taj famozni test u motoreviji na 50.000 km ako neko pronadje link neka okaci ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj utiske ovog momka, vozi model od 2011, prešao je oko 50k http://www.youtube.c...0?feature=watch imaš par video klipova............inače motor je bulletproof svaka čast na kupovinu.............i ja sam bacio oko na njega.............jel si ga uzeo u car market? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Novembar 29, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan uzeo u salonu HONDA na novom beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru. Sta si sve vozio pre Honde osim Fazera? Moze li neko poredjenje izmedju Honde i Jamahe? Bas me zanima posto se i ja zanimam ovaj model. Trenutno sam na prethodnom modelu F4i, pa ako si i to vozio bilo bi odlicno za uporediti. A vozio sam par puta po par sati FZ6 sto mu dodje slicno ako ne i isto sto i Fazer i nisam bio zadovoljan, prvo me sediste zuljalo posle sat ipo-dva, i nekako mi je bio naporan za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Decembar 18, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan prvi utisci su fenomenalni i s obzirom da sam presao samo 120 km pisacemo na prolece kako sve to izgleda ovako na prvi pogled bolji motor za pola klase od FZ6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 20, 2013 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na novom motoru, fenomenalan je.Vlado nije realno da platis 3x vrednost tvog motora za nesto sto je samo novije.Samo mi nije jasno zasto Honda pravi cbr 600f sve slabiju i slabiju?Verovatno je honda veoma kvalitetna,ne znam, imam ili sam imao motore ostalih japanskih proizvodjaca,i sledeci motor ce mi biti honda, ali imam utisak da cbr f treba da dobije drugo ime, jer cbr 600f iz 2013 i cbr650 f za 2014 su za danasnje vreme mnogo,ali mnogo losiji nego sto je cbr600f4i bio kada se pojavio pre vise od 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Decembar 20, 2013 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj sledeci je cbr1100xx cisto da ne bude da pljujem po hondi.A iz iskustva kazem da su svi Japanski motori veoma pouzdani bez obzira na proizvodjaca.Sto se tice kilometraze imam druga u Becu koji svaki drugi vikend dolazi u Bg da vidi devojku sa starim fazerom 600 na kojem ima 150000 km, takodje neki Amer je sa cbr600f4 presao 300000 milja,skoro pola miliona km,tako u nasim uslovima ako se ovakvi motori dobro odrzavaju, i ne izlupaju se totalno,i ne prodas ga za 5 godina,vrlo je verovatno da ces ti da riknes pre njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Bas je lep motor, za tu klasu. Odlican polozaj vozaca, motor dovoljno brz. Odlican all-rounder. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan evo malo noviteta za temu ovih dana lepo vreme pa se malo radilo na pravljenju novog stendera , za sada samo zadnji a na prolece verovatno i prednji ispalo perfektno za samo oko 1500 dinara cev 3 metra 600 din sprej 300 din par tockica 300 din made in china malo smirgle nekoliko plasticnih cepova i par srafova sve oko 300 din pa kome treba uputstvo neka vice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan a evo i slike uzivajte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan posto neki traze mere evo i toga unapred se izvinjavam sto nisam odabrao bas najsrecnije resenje ali se da razumetri jedino neobelezeno je raspon rupe imedju ocka i nosaca je 33 cm sve mere su naravno u cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa Božićne vožnje kako kažu valja se da se vozimo cele godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Januar 13, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko koje ulje ide fabricki u hondu? Pitam ovo sto na prolece moram raditi prvi servis na 1000 km. I hteo bi od pocetka da sipam jedno isto ulje tipa MOTUL 300v ili 7100 razmislicu ... Plus sto honda trazi preko 10.000 dinara za 3 litre ulja i filter,slozicete se da je previse. Tako da planiram na prvi servis da ponesem ja svoje ulje taman mi ne przinali garanciju. Realno sve nesme biti sluplje sa najkvalitetnijim uljima preko 5000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 13, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 300v je 1900 rsd / litar, ako ti treba 3 = 5700 plus OEM honda filter nije ispod 1500 = 8700 sa 7100 je nesto jeftinije, ukupno oko 7300 rsd dobro ulje nije jeftino ja sipam motorex synthetic performance i 4L me kosta oko 80 franaka u CH, pa mi nije jasno kako je to ulje jeftinije kod nas nego u CH, gde se i proizvodi idi kod ovlašćenog dok traje garancija...............ako je delta u pitanju, samo nadgledaj mehaničare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...