Stefko 0 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kako da istocim vodu iz Aprilie ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na rashladnu tecnost?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Novembar 25, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni termostat na hladnjaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 25, 2013 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ili šraf na vodenoj pumpi, koji tome i služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Novembar 26, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Jun 11, 2017 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav, potreban mi je termostat za pegasa 650 cube . Ko zna gde mogu da nadjem nov, polovan, neki univerzalni za crevo ? Temperatura otvaranja termostata je na 70 stepeni ? I interesuju me kako se krecu cene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jun 11, 2017 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Nema, negde drugde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Jun 13, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj telefon +38163636156. Ne znam kako se zove ali sam od njega kupovao neke delove za Pegaso (davno)Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 13, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Naruci kod Saleta -MotoSakky iz Trstenika. Nabavlja delove iz grčke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...