PaunX 22 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni od motora starih četvrt veka,mislim na japanske,najbolja opcija je gsxr. A i on realno može da se raspadne. Gpz 900 r samo ako je ekstra očuvan i ako baš voliš taj model. I onda da ga pazis k'o devojku pa će da ti traje. Opet ću da kažem-ja bi voleo da ga imam. Najgore za delove.Tesko se delovi za takve motore nalaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Po meni od motora starih četvrt veka,mislim na japanske,najbolja opcija je gsxr. A i on realno može da se raspadne. Gpz 900 r samo ako je ekstra očuvan i ako baš voliš taj model. I onda da ga pazis k'o devojku pa će da ti traje. Opet ću da kažem-ja bi voleo da ga imam. Najgore za delove.Tesko se delovi za takve motore nalaze Nije uopšte problem kupiti delove,sve ima,problem je što 3 kile novih delova košta ko i motor od 250 kila! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pobedio si 99% cu uzeti Kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Novembar 30, 2013 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pazario? Nisam jos. Za sada sam uzeo Yamahu FZR 1000 Genisis i ona mi nije stigla.Stize mi u ponedeljak ali planiram da uzmem i kawu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...