Bishke 263 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je prednja kocnica za tomos CTX.Znaci kandza diska,rucica kocnice i teflonsko crevo.Ako neko prodaje nek mi javi ili ako neko zna ko prodaje ponovo nek mi javi.Moze i polovno samo da ne bude neka previsoka cena i naravno da radi. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 21, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan OTC Buvljak na NBG, tezga ''kod Jože''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Moze broj od Joze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...