sale_cbr 23 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam 2 seta bi xenona za motor,dobio sam u paketu balast,kablove i sijalicu ali ne znam kako se povezuje? citao sam negde da treba i neki control box za dugo i kratko svetlo ali ja to nemam,moze li nekako bez toga da se poveze? slicno ovome http://www.google.rs...18&tx=127&ty=42 ove tri zice (plava,crvena,crna) ne znam gde idu? predpostavljam na konektor za far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam sve i radi ok,ali balasti su non stop prikljuceni na akumulator pa me zanima dali ga prazne cak i kada je motor ugasen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam sve i radi ok,ali balasti su non stop prikljuceni na akumulator pa me zanima dali ga prazne cak i kada je motor ugasen? ne vuku struju kad je motor ugasen, ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam sve i radi ok,ali balasti su non stop prikljuceni na akumulator pa me zanima dali ga prazne cak i kada je motor ugasen? ne vuku struju kad je motor ugasen, ne brini. To me je zanimalo Namontirao sve i radi ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sija..dosta dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao, kakva je vidljivost nocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Novembar 24, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao, kakva je vidljivost nocu? Kisa non stop probao sam tu u mestu,malo kratko rasipa tj nije kao serijsko ali dugo je ok,kratko mi je samo na jednom faru ali spojicu da bude i na drugom,slikacu cim budem imao prilike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo update, Kratko Dugo Ostaje mi da malo podignem far jer mi dugo svetlo blizu sija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,samo obavezno podigni far jer ti je i kratko bas "kratko" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 258 Napisano Decembar 3, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, ti si progledao. Cestitam kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Decembar 4, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari ,nego mi jedna sijalica u kompletu nije bas u centru u odnosu na kuciste pa mi malo rasipa svetlo ali sredicemo i to ,900RR je imao dobra fabricka svetla ali ja volim xenone i odlicno mu stoje uz plavu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dizem drugu temu ponovo.. posle ugradnje bi xenona jedan balast je posle mozda pola h rada crkao,tj izgoreo je osigurac i kada sam ga zamenio balast je poceo da se dimi ,posto sam pop***eo jer sam dzabe bacio pare, poslao sam poruku prodavcu i rekao da je balast stigao neispravan i covek je poslao drugi,posto ga ovako ne bi zamenio sigurno ,namestio ga i sad pre par dana je jedan crkao opet,i 2 dana posle toga crkao je ovaj drugi,posto sam imao dva. Ubacicu sliku balasta da znate da ne kupujete ovakva sranja jer vam mogu zapaliti motor Pitanje je sad dali je trebalo jos nesto da ide uz njih ili ne? neki relej ili nesto,posto su imali svaki po 3 zice ,(masa,kratko,i dugo svetlo) i spajali su se direktno na kuciste originalne sijalice..U svakom slucaju povukli su veliku struju i zavrsili karijeru .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23823 Napisano April 24, 2014 Integrisan, 10015 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dovod balastu direktno sa akumulatora, tj preko osiguraca na relej (pin 30), pin 86- struja sa prekidaca, pin 87 je izlaz ka potrosacu, pin 85 je masa koja mora biti dobra, ili direktno dovuci sa akumulatora ili osmirglaj mesto srafljenja pre montaze. I ako si preskocio ovaj relej po nekoj logici prvo sto je trebalo crci je prekidac svetala na guvernalu, proprati kabliranje, nema mi bas logike da tri komada uginu tako brzo... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6337 Napisano April 24, 2014 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo bitna stvar: gde si montirao ballaste? Ako si ih montirao ispod rezervoara crkavaju od previsoke temperature - 105 stepeni max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Balastu sam doveo napajanje direktno preko akumulatora kao i masu,a montirani su ispod plastike napred gde su osiguraci,nema sanse da tu bude 105 stepeni.. A i presao sam 400km na 20c i ako tad nije crkao kako je moguce da crkne uvece na 10-12c a motor jos nije ni dostigao radnu temperaturu? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...