Dejan ADV 133 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan kolege, prodajem Givi bisage zapremine 29l kada su skupljene i 39l kada se rasire. Kupljene su u Trionu u junu, za 12.000 din (nemam racun). vozene su dva puta. jednom do CG i jednom do Tare. imaju kisne navlake. bisage izgledaju kao nove. U voznji su se naslonile i malo istopile na rubu, vidi se na slici. ostecenje nista ne utice na njihovu funkcionalnost i izgled jer je vrlo malo. cena je 85€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za cross kacigu sa naocarima, m velicina ili zensku flip up s velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan 80€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 1, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos malo da padne cena pa da pazarim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos malo da padne cena pa da pazarim... onda nema sta da brines, javi mi se na 0698408298 da pokusamo da se dogovorimo ili mi ostavi broj na pp pa cu te ja pozvati. uzeo sam originalne kofere za moj motor i bisage mi samo zauzimaju mesto. Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 75€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Bisage prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos malo da padne cena pa da pazarim... onda nema sta da brines, javi mi se na 0698408298 da pokusamo da se dogovorimo ili mi ostavi broj na pp pa cu te ja pozvati. uzeo sam originalne kofere za moj motor i bisage mi samo zauzimaju mesto. Dejan Gde si nasao original kofere za YZ 250F? Mozda prave i za mog KTM-a, pa da pazarim...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos malo da padne cena pa da pazarim... onda nema sta da brines, javi mi se na 0698408298 da pokusamo da se dogovorimo ili mi ostavi broj na pp pa cu te ja pozvati. uzeo sam originalne kofere za moj motor i bisage mi samo zauzimaju mesto. Dejan Gde si nasao original kofere za YZ 250F? Mozda prave i za mog KTM-a, pa da pazarim...??? Hahaha,mislim da je u pitanju Bmw GS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan GS je u pitanju, sa yzf-a gledam samo sta sve mogu da skinem, sto laksi to bolji. pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...