makipn96 12 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je krajnje vreme da se ocisti lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam kupio novu copavu ali madjarsku i cim sam je montirao video sam da je losa.Kao prvo motor se previse naginje u stranu a kao drugo sama copava se krivi i kada bi motor naslonio,pao bi istog trenutka...Odlucio sam da nesto uradim po tom pitanju... Prvo sam nasao cev koja ima deblje zidove i koja je duza.. Onda sam isekao sve sa copave i zavario za drugu cev. Var sam obusio i igitovao,da bi izgledalo sto bolje a posle i ofarbao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sada vec motor moze da se nasloni ali copava se i dalje krivi.Problem je u onom delu gde prolazi sraf,jer je previse tanak i mekan.Skinuo sam podloske i vratio nozicu i onda sam malo dotegao cisto da vidim koliko jos treba da bi pupunio prazan prostor ali je puko jedan deo sad mogu da je bacim...Tako da sada kupujem nemacku polovnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme imam problem kada hocu da menjam brzine jer se poluga ne vraca koliko bi trebalo.pre nedelju dana mi je pukla i opruga kurble pa sam resio da skinem za pocetak levu deklu... Prvo sam ispustio ulje pa skinuo auspuh i onda levu deklu.Ono sto me je jako zanimalo je kvacilo.Pre sklapanja motora sam markerom povukao jednu crtu na radilici i kvacilu i ako je sve u redu onda te dve crte treba da se poklapaju... Po oveme ispada sa se kvacilo malo okrenulo ali nisam imao problema...Od kada je poslednji put montirano,presao sam oko 1000 km i sve je bilo u redu,tamo da necu vise ni proveravati. A evo i jednom dela opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Posle skidanja dekle vratio sam polugu menjaca i gle cuda,sve radi savrseno,poluga se vraca bez problema..Znaci da je problem negde u samoj dekli ili osovine koja ulazi u deklu...Kada sam malo bolje zagledao na osovini se vide tragovi kao neke rdje i na par mesta je bilo malo crvenog silikona koji se verovtno uvukao izmedju osovine i dekle i pravio problem..Rdju sam skinuo vodenom smirglom 800 i posle vratio deklu,probao da saltam brzine i video da je sve u redu...Sada se ceka opruga kurble,dihtung i jos par sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ha nemožeš ti a da ga malo ne ČAČNEŠ !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ha nemožeš ti a da ga malo ne ČAČNEŠ !!! Moram malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Dok je dekla skinuta iskoristio sam priliku da popravim neka ostecenja i da je ponovo ispoliram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Stigle neke sitnice medju kojima je najvaznija prva pomoc,vise zbog mene ili ako nekome zatreba a i zgob zakona.Tu je naravno i opruga kurble,dve garniture dihtunga (nek se nadje),slavina goriva i nalepnice za rezervoar. Bas sam se namucio dok sam namestio oprugu jer nemam stegu pa je bilo povuci potegni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Cafe racer sediste privodim kraju ili mi se samo tako cini.Kada je grba bila odlicno pripremljena za farbanje,onda sam uradio prvu ruku...Iako znam da su boje u spreju lose i da nije to to kao kad se radi sa kompresorom ipak sam odlucio da koristim boju u spreju...Posle prve ruke je bilo dobro ali mi se tokom susenja nahvatalo malo neke prasine i onda sam odlucio da stanem na tome.Narucio sam kompresor i pistolj a akrilnu boju sam vec od pre i kad stigne mogu da nastavim sa radom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 7, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Danas je palo pranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan A de su opet te nalepnice na motoru ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 8, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice stavljam cim ofarbam rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 14, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se i na sedistu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 14, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar konacno ofarban i zamenjena slavina i crevo.Stigao i kompresor sa pistoljem za farbanje i jos nekim dodacima i polirka. Danas sam ispravio ovo gde mi je belo malo preslo na crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A kako si to ispravljao , gde je preslo na crno ? imam isti problemcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Zastitio sve osim te crne strafte po sredini i to prefarbao crnom bojom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I konacno gotovo cafe racer sediste... Ostaje mi da se pozabavim oko vratanca.Treba da uradim bele strafte i bravicu za zakljucavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 17, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika. Sutra stavljam nalepnice i jos po nesto se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Лепо је то одрађено, али зар стварно не можеш да поставиш велике слике како личи?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 17, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sa drugim telefonom da slikam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Нема то везе чиме их сликаш већ како их постављаш на Форум. Пробај на овај начин. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 17, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sedište ti lepo izgleda, al smatram da treba da napraviš i neki tapacirung preko tih vratanca. Malo mi je ružno da to tako ostane, a i ako voziš nekog - taj bi se mogao ozbiljno nažuljiti - možda čak i povrediti ako tako ostane ! Jasno je meni da ako tapaciraš ta vratanca - ona se neće moći skroz otvoriti, ali bi mogao napraviti nešto montano tipa - kad otključaš bravicu - tapacirung povučeš na gore i skineš sa vrata kasete, a kad zatvoriš kasetu - tapacirug navučeš na njih i onda bravicom zaključaš kasetu i ujedno zabraviš tapecirung . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Avgust 18, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sediste sam zamislio da bude samo za jednog ali cu naravno srediti vratanca...Mislio sam da mu samo stavim bravicu ali je mozda bolje da se tapacira i spolja i unutra.Na taj nacin bi koza sluzila kao dihtung izmedju vratanca i grbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...