mixa 1115 Napisano Mart 28, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da se jos jednom ponovim sa kacigom,samo sada je u pitanji crna FG 14 HJC,pa me zanima da li je mnogo veca vrucina pod njom,da li se to uopste osjeti ili je razlika ogromna,pitam posto je razlika u cijeni poprilicna!? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Mart 28, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan sorry zaboravio sam da stavim sliku?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 28, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan pa me zanima da li je mnogo veca vrucina pod njom,da li se to uopste osjeti DA Mada moderne kacige imaju dobru ventilaciju, crne su i dalje osetljive na "prokuvavanje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Mart 28, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujes HJC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Mart 28, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ih sad sam se malo razbio,mada jos nisam sasvim odustao od uzimanja crne!?Pa ja sam mislio da ima razlike,ali da je tolerantna!? Posto sam iz Trebinja uzimam u Dubrovniku! A cijene koje su u toj radnji imas na sajtu www.novema-nova.hr Pa mozes da vidis sta imaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Osetices razliku sigurno mada sto kaze Maki novije kacige imaju dobru ventilaciju tako da mislim da ne moras da brines puno o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Mart 29, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista onda se smjesi uzimanje mat crne!? Nadam se da moj maleni centralni nervni sistem nece prokuvati iako sam sa juga!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolly 0 Napisano April 3, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sydney Australia Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam istu tu kacigu samo sto nije crna! Ako ti mogu ikakav savjet dati, ja nebi kupovo tu kacigu!!! Meni se cini bucno, i dosta su vruce, a za ventilaciju kao i da je nema! Ja nisam uopce zadovoljan sa mojom HJC...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 3, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam mat crnu AIROH warrior2 i nisam imao nekih neprijatnosti sa kuvanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan ja imam mat crnu AIROH warrior2 i nisam imao nekih neprijatnosti sa kuvanjem A sta si kuvao? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 6, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha pardon nije mi preterano vrucina :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP-1 za sada mi nije vruce ventilcija radi odlicno za sada posto temperatura ne prelazi 25 kako ce kasnije biti videcemo, mozda postoji jedino varijanta da magi malo vizir ali samo dok stojis na semaforu ali tada mozes i da podignes isti ili cim krenes on se odmagli vidi nije ni skupa toliko oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam crnog Nolana N 101, nikakav problem nemam sto se boje tice.Samo kupuj ono sto ti se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam agv-a gp1. mat crnu. Iako nikako ne podnosim temp. preko 25, nisam imao problema s vrucinom. ventilacija radi odlicno i pored toga sto vozim skutera... po meni gledaj kvalitet i izgled. ako ti budes srecan kako izgleda - vrucinu neces ni primecivati.. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crna je dobra za sjeverne zemlje jer privlaci toplotu (tako da je i Ghost nosi ) a za nase krajeve bih se ipak odlucio za neke svijetle boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano April 26, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se javim!? kaciga je kupljena HJC mat crna,cim sam je stavio na ovu moju malu glavicu (S velicina),primjetio sam ogromnu razliku u odnosu na AGV GP 1 ipak je ovo i skuplja kaciga i fiberglas,ali kaciga je super,odmah smo je probali i na motoru,ma kacigica je odlicna,jos kad legne crni vizir ima da budem kao Ghost,jer mi je full oprema black,pa u vecernjim satima nosim flourescentni prsluk,da me neko ne bi pomeo!? Pozdrav Izasla me je 175 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 2, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro uzeo met crnu skuter kacig i uopste nije nesto posebno toplije u njoj(pre sam imao cisto belu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam skoro uzeo met crnu skuter kacig i uopste nije nesto posebno toplije u njoj(pre sam imao cisto belu) Pa chekaj da "upekne zvezda" i dodje leto!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Maj 3, 2006 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,evo dole je bilo bas super vrijeme,a nisam ni osjetio u njoj,sad bice malo frke kad dodje 50 stepeni,ali mislim da nista bolje nece proci ni ovi sa svjetlijim kacigama!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xover 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEMA razlika iz mezdu Crna i Bela kaciga odnosno T°. oswen ako kaciga nje je za HOCKEY :D Ima toliko izolacia sta NEMA shans da stije T° do glava. Ventilacia ali ne to NEMA veza (imas 5 CM izolacia.) stavi bela kaciga + ista kaciga i stavi termometer posle mi reci koja e vise topla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...