darmar 37 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa malo sličica iz Istre. Lagani off road... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan ... i malo manje lagani,ali još uvijek ne teški off road... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 14, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Not bad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 14, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno.... @darmar Kad je najpametnije u Istru? Da nije guzva i vrucina? Kakve su cene smestaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno.... @darmar Kad je najpametnije u Istru? Da nije guzva i vrucina? Kakve su cene smestaja? Paa recimo ... sad! Mi se vozimo cijele zime.Za enduro,kad se zagriješ po terenu,bolje je jesen,proljeće,a i zima nego ljeto. Smještaj ... pa recimo od 15-20 eura za noćenje po osobi u nekom agroturizmu ili hostelu,kakvi su i više nego dovoljni za ( nezahtjevnog ) enduraša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Čika PG jeste to vi (2wheels4life sa motor.hr ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmmmmm :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmmmmm :D Misliš li isto što i ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima tu da se misli?! Pitanje je momenta; i "vremena" !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema van druge nego u tour de dalmacija i tour de istra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Čika PG jeste to vi (2wheels4life sa motor.hr ) Vidi,vidi,kako je svijet mali! Malo sam skoknuo u komšiluk .Dosta mi je ove Istre. Sad će ovde da bude - darmar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nema van druge nego u tour de dalmacija i tour de istra Zao mi je sto se nismo uklopili ni za jedan dosadasnji Benduro. Jedino nas Kepo opravdao na prva dva. Sastavicemo se valjda jednom. A ima i kod nas po koji vrh da se osvoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Novembar 15, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Jesen u Istri. Varijanta : veliki motori / lagani makadami / uski asfaltni putevi. Sa nekadašnjeg stromovanja: ( boje nisu dorađivane,ne umijem ja to ,prave su - jesenske ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti postavljaj slike, nećemo se mi ljutiti... Al´ nemoj da se nađeš u čudu, ako ti dođe enduro banda iz Srbije u posetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti postavljaj slike, nećemo se mi ljutiti... Al´ nemoj da se nađeš u čudu, ako ti dođe enduro banda iz Srbije u posetu... Ja,ja. Tu bandu su obecavali mnogi pre tebe .... i koliko se secam, ni do Drine nije stigla, a kamoli do Istre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti postavljaj slike, nećemo se mi ljutiti... Al´ nemoj da se nađeš u čudu, ako ti dođe enduro banda iz Srbije u posetu... Ja,ja. Tu bandu su obecavali mnogi pre tebe .... i koliko se secam, ni do Drine nije stigla, a kamoli do Istre. Ja sam novajlija, tako da ne znam o čemu pričaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se nismo uklopili ni za jedan dosadasnji Benduro. Jedino nas Kepo opravdao na prva dva. Sastavicemo se valjda jednom. Nisam ni ja U prvom Benduru sam čak sudjelovao u trasiranju, ali faks me svaki put zeznia u zadnji tren. Aj, aj, bia san vodič na Benduru 2.5 ali to se ne računa Ovaj čika Darmar vam je inače bio glavni i odgovorni voditelj Bendura 3 boje nisu dorađivane,ne umijem ja to Mislite na ovo Ne umijem ni ja, ali svejedno mi je gušt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 15, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti postavljaj slike, nećemo se mi ljutiti... Al´ nemoj da se nađeš u čudu, ako ti dođe enduro banda iz Srbije u posetu... Ja,ja. Tu bandu su obecavali mnogi pre tebe .... i koliko se secam, ni do Drine nije stigla, a kamoli do Istre. Enduro banda, Drina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Istre,iz drugog ugla! (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Novembar 15, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Ej,tuvils... pa nisam ni skužio da nisi bio na B3. Propustio si ove banditske face... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigla i zima ... pa kako baš i nije neka,bar za sada ... iskoristili je mi za dnevne vožnje. Nešto šumom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darmar 37 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 24 postova Lokacija: RI Motocikl: DR,TA Prijavi odgovor kao problematičan ...a nešto i - drumom. A kako nas je zadesila neka baš velika anticiklona ... a to ovdje znači puuno sunca,bez jutarnje magle ... I kako ja baš i nisam nešto zimogrozan ... Vožnjice se nastavljaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 10, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, kad možete da se vozite. Em što vam je svaki čas sunce, em što vam je lokacija vrhunska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...