copija 0 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima! Nov sam a skoro sam i kupio moj skuter pa me za pocetak zanima par stvari. Ide zima ,ja sam ga vec smestio u garazu u kojoj temperatura ne spada ispod 10-15 stepeni jer se greje,pa me zanima sta da radim sa akumulatorom,dali treba da ga skinem ili moze da stoji u njemu dok je u garazi? unapred zahvalan na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce vecina reci da ga skines pa kad hoces da upalis skuter ti vratis aku. malo radi i opet ga skines ionako se drzi na dva srafa, nije nikakvo cimanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako mu je u garazi 10-15 stepeni konstantno i nema neke potrebe da ga skida. A i u takvoj garazi ce lako upaliti ako krene negde da se provoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 10, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ Fanky dodji kod mene sutra i skini bateriju samo sa dva srafa na x9 Ako se greje garaza, nema potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja na keeway moram da skinem jer ima nesto sto mi trosi struju (sumnjam u alarm) i za 3 nedelje ostane skroz prazan akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa da bese na x9 je baterija u repu To je ok mada i kod mene je garaza delimicno topla pa ja ipak skidam preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copija 0 Napisano Novembar 11, 2013 U prolazu, 31 postova Motocikl: x9 250 evolution Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima. ipak cu ga skinuti odn samo cu odvrnuti kleme a ostaviti ga na svom mestu a s'vremena na vreme ga upaliti! Pozz :aha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da se i ja malo ukljucim u pricu nadam se sa korisnom informacijim. Takodje sam novi clan ovog izabranog drustva a posto sam relativno skoro kupio nov akumulator, lik u radnji koji mi je prodao isti mi je rekao da akumulator treba (ako je skinut sa motora) dopuniti na dva ili tri meseca, da ne slazem. Oni su se ponudili da mi to odrade gratis posto je kod njih i kupljen akumlator. Nadam se da ce nekome koristiti ova informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Za tri meseca vec je prolece i vracas ga nazad u motor. Ja sam sada skinuo akumulator i sa Beverly i sa kineza (ubacio sam ih u kucu) i zakacio na punjac ali bili su puni. Provericu za mesec dana ponovo i onda na prolece pre nego sto ga vratim nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa odprilike mu tako dodje Za tri meseca vec je prolece i vracas ga nazad u motor. Ja sam sada skinuo akumulator i sa Beverly i sa kineza (ubacio sam ih u kucu) i zakacio na punjac ali bili su puni. Provericu za mesec dana ponovo i onda na prolece pre nego sto ga vratim nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4999 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znaš povremena paljenja motora su štetnija nego da nahraniš svinje i ne diraš ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Stetna su za motor ili za akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4999 Napisano Decembar 6, 2013 Drug član, 1883 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za motor( ne dostigne radnu temperaturu, a tad se najviše haba) a i za akumulator jer ne stigne da se napuni. Najbolje rešenje je pametni punjač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...