hitman 355 Napisano Novembar 7, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ... kolegu na Maxi skuteru koji je malo pre oopushteno sashio dva crvena u Juznom Bulevaru. Bravo care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zadnjačio ili je kulturno prošao kroz crvena svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan priterala čoveka neka muka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3657 Napisano Novembar 8, 2013 Malinar u pokusaju, 1728 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada neki stomacni virus, majku mu, 90% je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ... kolegu na Maxi skuteru koji je malo pre oopushteno sashio dva crvena u Juznom Bulevaru. Bravo care Lepo od tebe Hico ubico za ovo boldovano. Imaš od mene ćepi (znam da bi ti više prijalo oil za KTMa od 28€), koliko već u subotu ako budeš išao sa onim mufljuzima Popsijem i Zekstrimom na Ostrvicu. PS taj maxi skuterista mora da je iz Alexantove bande Maxi skuter kluba. Svi su mili, slatki, a ustvari... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5277 Napisano Novembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti deda brabonjaj Taj nije iz naše bande ali rado će ga prevaspitamo Mi smo skroz fini (da ne kažem po celom telu...) i ti prolasci kroz vatrene boje su suprotni našOm biću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...